GGC Baskani Ibrahim Ay'dan 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Baskani Ibrahim Ay, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi. Ay, 30 Agustos’un destansi bir mücadelenin zaferle taçlandigi gün oldugunu söyledi.

GGC Baskani Ibrahim Ay'dan 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji
GGC Baskani Ibrahim Ay, 30 Agustos Zaferi’nin 99’inci yildönümü dolayisiyla yayinladigi mesajda, bu zaferin, Türk milletinin omuz omuza mücadele vererek kazandigi ve tarihe altin harflerle yazdirdigi önemli bir basari hikayesi oldugunu belirtti.

Ibrahim Ay, Türk Milleti’nin tarih boyunca her zaman haksizliklar karsisinda saglam ve güçlü adimlarla dimdik durmayi basarmis bir millet oldugunu ifade ederek “Bu zafer, yüce Türk milletinin neler basarabileceginin en güzel örneklerinden birisidir” dedi.

Ay, "Bu zaferle birlikte ülkemiz dünyaya çok önemli bir mesaj vermistir. Bu mesaj, insanca yasamanin bagimsiz ve egemen bir devlet olmakla gerçeklesebileceginin en güzel örnegidir. Bu zaferle birlikte, ülkemiz sadece askeri bir savasi kazanmakla kalmamis, Türkiye Cumhuriyeti’nin de temelleri atilmistir. Bu duygu ve düsüncelerle, tarihi sanli destanlarla dolu Türk Milleti olarak, 30 Agustos 1922’de elde ettigimiz bu büyük zaferin 99. Yildönümünü bir kez daha gururla kutluyor bu vesileyle basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini minnet ve sükranla aniyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA