Sunexpress, Yolcu Sayisini Yüzde 43 Artirdi

Türk Hava Yollari ve Lufthansa’nin ortak kurulusu SunExpress, 2021 yilinda bugüne kadar toplamda 3 milyonun üzerinde yolcu tasidigini açikladi.

SunExpress açiklamasina göre, hava yolu, geçen yilin ayni dönemine göre yolcu trafiginde yüzde 43 artis kaydetti.

Seyahat kisitlamalarinin kaldirilmasinin ardindan uçus agina ekledigi yeni destinasyonlarin yani sira Türkiye’nin tatil rotalarina frekans artisi sunarak Türkiye turizmine destek veren SunExpress, yüzde 85 doluluk oranina ulasti.

Tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren hava yolu SunExpress, özellikle salgin döneminde yolcularina seyahat planlamalarinda maksimum esneklik saglayarak daha rahat ve huzurlu bir seyahat deneyimi sunmak için Korona Garanti Paketi, orta koltuk rezervasyon imkani ve SunFlex gibi çesitli uygulama ve hizmetleri hayata geçirdi.

SunExpress, Türkiye’de hayata geçirilen Güvenli Turizm Programi ile es zamanli olarak yerli ve yabanci turistlere Türkiye’nin tatil için en güvenli adreslerden biri oldugunu göstermek adina otoriteler ve turizm profesyonelleri ile is birligi içinde pek çok projeye imza atti.

Kaynak: AA