Latif Dogan'dan Kizildag Yaylasinda Konser

536. Geleneksel Kizildag Karakucak Güresleri kapsaminda bir konser veren Latif Dogan, Adanalilara ve Karaisalililara tesekkür etti.

Latif Dogan'dan Kizildag Yaylasinda Konser
Adana’nin Karaisali Ilçesine bagli 1600 rakimli Kizildag Yaylasinin Lahanalik mevkisinde konser veren Latif Dogan, sahneye meshur oldugu “Küstüm” adli parçasiyla çikti. Latif Dogan, “Bana, 18 yildir küserek para kazandiriyorsunuz ya, sizlere tesekkür ederim. Aslinda Adanali beni “Küstüm”le tanimadi, Adanali beni,”Esarbini yan baglama” türküsüyle tanidi” dedi.

Artik kendisinin de yaslandigini söyleyen ünlü sanatçi Latif Dogan,”Benim de bir torunum var. Sokakta gezerken bana yaslilar da ”Seni çocuklugumdan beri dinliyorum” diyorlar” dedi.

16 aydan beri ilk kez sahneye Adana’da Kizildag Yaylasinda çiktigini ifade eden Latif Dogan, ”Adana benim için her zaman ilklerin sehri olmustur” dedi.

Latif Dogan’in konserine izleyiciler oyunlari ile eslik etti.

Konsere Karaisali Kaymakami Mehmet Kaya, Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, Adana Büyüksehir Belediyesi eski Baskani ve Kizildag Yaylasi Karakucak Güres Agasi Hüseyin Sözlü katildi.

Kaynak: İHA