Kirsal Mahallelerde Sinema Ve Tiyatro Keyfi

Açik Hava Kültür Sanat Etkinlikleri düzenleyerek vatandaslara moral olan Inegöl Belediyesi, her yastan vatandasin faydalanabilecegi 12D Sanal Gerçeklik Sinema gösterimi ve Inegöl Belediyesi Sehir Tiyatrosu Ayyar Hamza seyirlik oyunu ile kirsal mahallelerde sanat keyfi yasatmaya devam ediyor. Bir haftalik süreçte kirsal Hamzabey, Hayriye ve Hocaköy Mahallelerine konuk olan Inegöl Belediyesi, her hafta 3 mahalleyi ziyaret ederek diger kirsal mahallelerde de gösterilerine devam etmeyi hedefliyor.

Kirsal Mahallelerde Sinema Ve Tiyatro Keyfi
Hem güldüler hem de eglendiler

12D Sinema ve Inegöl Belediyesi Sehir Tiyatrosu Ayyar Hamza tiyatro oyununa katilan çocuklar ve vatandaslar gösteriler ile hem güldüler hem de eglendiler. Inegöl Belediyesi düzenledigi etkinlikler ile vatandaslara pandemi arasinda moral oldu.

Kirsal ve merkez ayirmaksizin hizmet anlayisini insan odakli sürdüren Inegöl Belediyesi, kirsal mahallelerdeki çocuklarin ve vatandaslarin hiç bir kültür sanat etkinliklerinden uzak kalmamasini saglamak amaciyla çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Sinema ve tiyatro oyunlari ile vatandaslarin bilinçlendirilmesi için yil boyu etkinliklerine devam edecek olan Inegöl Belediyesi, havalarin da elverisli olmasiyla her hafta 3 farkli etkinlikle kirsal mahallelerin tümüne ulasmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA