Bu Yaz Okulu Dolu Dolu Geçiyor

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Bilgievleri ve Akademi Lise yaz okulunda sportif faaliyetlerin yani sira, kültür ve sanat etkinliklerine katilan çocuklar, önemli deneyimler kazaniyor.

Bu Yaz Okulu Dolu Dolu Geçiyor
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi Gençlik Egitimi Sube Müdürlügü tarafindan düzenlenen “Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu” çocuklarin dopdolu bir tatil dönemi geçirmelerine olanak sagliyor. Sportif faaliyetlerin yani sira kültür ve sanat etkinliklerine katilan çocuklar, birbirinden farkli atölyelerde de deneyimler yasiyor.

Bilgievleri ve Akademi Lise’de egitim gören çocuklarin yaz tatilini verimli geçirmelerine katki sunmayi amaçlayan yaz okullarinda farkli sportif aktivitelerin yani sira kültürel geziler, doga yürüyüsleri, piknik programi ve kamp etkinlikleri de düzenleniyor. Güres, yüzme, taekwondo, jimnastik kurslarinin yani sira, 3 gün konaklamali kamp programinda çocuklar macera parkuru, paintball, futbol, voleybol, okçuluk, oryantiring ve eglenceli spor aktiviteleriyle dolu birçok alanda doga ile iç içe keyifli vakit geçiriyor.

Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasinda devam eden yaz okullarinda sporun yaninda tamamlayici sanatsal ve sosyal egitimler de veriliyor. Bilgievleri yaz okulunda Kur’an-i Kerim ve temel dini bilgiler ile manevi egitimlerin yani sira, kodlama atölyesi, el sanatlari atölyesi, akil oyunlari atölyesi, asçilik atölyesi, müzik atölyesi, yazarlik atölyesi, bilim atölyesi, temassiz oyunlar ile ögrencilerin kisisel gelisimlerine katki sunuluyor.
Kaynak: İHA