Baskan Yilmaz'a Personelinden Coskulu Karsilama

Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasinda "Tekno Toroslar Projesiyle" Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan ödül alan Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, belediye önünde personeli tarafindan alkislarla karsilandi.

Baskan Yilmaz'a Personelinden Coskulu Karsilama
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Sehirler Kongre ve Sergisinde, gençlere yönelik çalismalari ve Tekno Toroslar Projesiyle ilgi odagi oldu. Gençlik ve Spor Bakanligi ile Türkiye Belediyeler Birliginin ev sahipliginde düzenlenen etkinlikte, Genç Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasina Tekno Toroslar Projesi ile katilan Toroslar Belediyesi, projenin ödüle layik görülmesinin gururunu yasiyor.

"Basariyi hep birlikte yakaladik"

Ödülü, Cumhurbaskani Erdogan’in elinden alan Toroslar Belediye Baskani Yilmaz, belediye önünde personeli tarafindan coskuyla karsilandi. Baskan Yilmaz, sürpriz karsilama dolayisiyla personeline tesekkür etti.

Toroslar halkina en güzel ve en yenilikçi hizmetler sunmanin çabasi içerisinde olduklarini belirten Baskan Yilmaz, "Projeye katki sunan ekibimizin yani sira bu ödülde tüm çalisma arkadaslarimizin emegi var. Bu gurur hepimizin. Herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Ayni zamanda irademiz, imkanimiz, insan kaynagimiz ve bizlerle bir olan vatandasimiz var. Bu ödüller, bizi daha da motive ediyor ve daha güzelini yapmaya tesvik ediyor. Toroslarimiza en güzel hizmeti sunmaya hep birlikte devam edecegiz.Hizmet çitasini hep birlikte daha da yüksege çikaracagiz " seklinde konustu.

Yilmaz, Malazgirt Zaferi’nin 950. yil dönümü dolayisiyla Cumhurbaskani Erdogan ve MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin tesrifleriyle Mus’un Malazgirt ilçesinde düzenlenen programa katildigini da hatirlatarak, "Malazgirt’te Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli ile görüsme firsati bulduk. Genel Baskanimizin hepinize selamini getirdim" diye konustu.

Kaynak: İHA