30 Agustos Zafer Bayrami Programlari Nedeniyle Istanbul'da Bazi Yollar Trafige Kapatilacak

Istanbul Valiligi, 30 Agustos Zafer Bayrami programlari nedeniyle 29 ve 30 Agustos'ta geçici süreyle trafige kapatilacak yollari ve alternatif güzergahlari duyurdu.



Valilikten yapilan açiklamaya göre, kutlama programlari nedeniyle 29 Agustos Pazar Vatan Caddesi’nde yapilacak genel prova ile 30 Agustos Pazartesi düzenlenecek tören kutlamalari kapsaminda geçici olarak araç trafigine kapatilacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Saat 06.00-14.00 arasinda trafige kapanacak yollar ise söyle siralandi:

"Adnan Menderes Bulvari (Vatan Caddesi) gidis ve gelisler, D100 Kuzey ve Güney istikametinden Adnan Menderes Bulvari girisleri, 10. Yil Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Edirnekapi’dan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Oguzhan Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Sofular Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Halicilar Caddesi'nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Akdeniz Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Aksemsettin Caddesi’nden Adnan Menderes Bulvari girisleri, Ordu Caddesi’nden ve Atatürk Bulvari’ndan, Aksaray’dan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Keçeci Meydan Sokak’tan Adnan Menderes Bulvari girisleri, Hal Yolu Güneyden gelip Adnan Menderes Bulvari girisleri, Adnan Menderes Bulvari'na çikan tüm cadde ve sokaklar trafige kapali olacak."

Bu kapsamda, Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipasa Caddesi, Atatürk Bulvari ve Sahil Kennedy Caddesi alternatif güzergah olarak kullanilabilecek.

- Reklam filmi çekimi nedeniyle bazi yollar trafige kapatilacak

Valilik, "Tiger 3" adli sinema projesinin reklam filmi çekimi nedeniyle 28-29 Agustos'ta belirtilen saatlerde geçici olarak trafige kapanacak yollari ve alternatifleri de duyurdu.

Bu dogrultuda, trafige 28 Agustos günü saat 08.00-14.00 arasinda kapanacak yollar ise söyle belirtildi:

"Haciosman Bayiri Caddesi’nden gelen trafik akimi tünel girisinden kesilerek, Sariyer Hamidiye Etfal Egitim Arastirma Hastanesi yönüne verilecektir. Sariyer Çayirbasi Tüneli Haciosman Çikisi, bariyerle kontrol edilen geçis noktasi görevlilerimizce kapatilacaktir."

Reklam filmi için alternatif yollarda trafik Bahçeköy Caddesi üzerinden Kefeliköy ve Çayirbasi istikametine yönlendirilecek.

29 Agustos saat 06.00-12.00'de, Resadiye Caddesi Eyüp istikameti Galata Köprüsü girisleri, Ragip Gümüspala Caddesi Zeytinburnu istikameti Galata Köprü girisleri, Galata Köprüsü Fatih (Eminönü) ilçesinden Beyoglu (Karaköy) istikameti trafige kapatilacak.

Alternatif yollar ise Unkapani (Atatürk Köprüsü), Haliç Köprüsü, Ragip Gümüspala Caddesi, Balat Sahil Yolu, Resadiye Caddesi, Ragip Gümüspala Caddesi u dönüsler Unkapani istikameti olacak.

Kaynak: AA