'Akdeniz'de Yaz Aksamlari' Etkinlikleri Coskuyla Sürüyor

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünce Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilen ’Akdeniz’de Yaz Aksamlari’ etkinlikleri, her yastan ve kesimden vatandasin katilimi ile keyif içinde devam ediyor.

'Akdeniz'de Yaz Aksamlari' Etkinlikleri Coskuyla Sürüyor
Yazlik sinema gösterimi ile baslayip süren yaz aksami etkinlikleri, konserler ve çocuklar için de eglenceli faaliyetler ile cosku içinde geçiyor. Pandemi kosullarinin gözetildigi programlarda vatandaslara patlamis misir ve gazoz dagitilarak nostaljik anlar da yasatiliyor. Etkinliklere katilan İçelliler, sanatçilarin seslendirdigi birbirinden güzel parçalara eslik ederek gönüllerince eglenme firsati buluyor.

"Etkinliklerimiz hiz kesmeden sürecek"

Eylül ayinin ortasina dek Akdeniz’in birçok yerinde yazlik sinema gösterimleri ve konserlerin sürecegini kaydeden Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, "Vatandaslarimiz, önümüzdeki süreçte Yesilçam’in ve yeni dönem Türk sinemasinin önemli filmlerini hem mahallelerimizde hem de İçel Millet Bahçesi’nde izleme firsati bulacaklar. Ayrica çocuklarimiz için de eglence dolu parkurlar, illüzyon gösterileri ve daha birçok etkinlik de programlarimiz dahilindedir. Vatandaslarimiz konserimize yogun ilgi gösteriyor. Bu anlamda birçok mahallemizde de konserler sürecek" dedi.



"Karaduvar Balik Festivali’nde sürpriz isimler olacak"

Sanatin ve sanatçinin her daim yaninda olduklarini kaydeden Gültak, "Kültür ve sanata verdigimiz deger, Akdeniz’de Yaz Aksamlari etkinliklerimizin sonrasinda taçlanacak diyebiliriz. Geçtigimiz yil pandemiden dolayi gerçeklestiremedigimiz Karaduvar Balik Festivali’ni de bu yil görkemli faaliyetlerle süsleyecegiz. Çok sürpriz isimlerin konserlerinin olacagi festivalimizde vatandaslarimiz özledigi eglenceye doyacak" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA