Kuaförler, Mesleki Yeterlilik Belgelerini Aldi

Konya’da kuaförlük bransinda seviye-4 mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan meslek sahiplerinin belgeleri törenle sahiplerine verildi.

Kuaförler, Mesleki Yeterlilik Belgelerini Aldi
KONYA Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KONESOB)’un TESK-ESYEM ile yaptigi protokol çerçevesinde kuaförlük bransinda Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan meslek sahiplerine belgeleri törenle takdim edildi. KONESOB toplanti salonunda gerçeklestirilen programa, KONESOB Baskani Muharrem Karabacak, Konya Kuaförler Esnaf Odasi Baskani Veli Baranok ve kursiyerler katildi.

Nitelikli is gücüne katki sunmak amaciyla baslattiklari proje hakkinda bilgiler veren KONESOB Baskani Muharrem Karabacak, “KONESOB, ESYEM ve Konya Kuaförler Odamizca projeyi yürütüyoruz. Kuaförlük sektöründe hizmet veren meslek sahibi kardeslerimiz mesleki yeterlik belgesiyle birlikte daha nitelikli olarak islerine sahip çikar ve daha güzel isler yaparlar. Kazananlari tebrik ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

Baskan Karabacak, MYK Kuaför Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen meslek sahiplerinin Konya Kuaförler Esnaf Odasina basvurmalari gerektigini sözlerine ekledi. Programin sonunda Mesleki Yeterlilik Sinavini basariyla tamamlayanlara belgeleri KONESOB Baskani Muharrem Karabacak ve Konya Kuaförler Esnaf Odasi Baskani Veli Baranok tarafindan verildi.

Kaynak: İHA