Huawei Matebook 14, Okula Dönüs Dönemi Kampanyalariyla Birlikte Geliyor

Huawei, MateBook Serisi'ne katilan en yeni ultra tasinabilir dizüstü bilgisayari olan Huawei MateBook 14'ü okula dönüs dönemi kapsaminda Türkiye'de tüketiciler ile bulusturuyor.

Huawei'den yapilan açiklamaya göre, 14 inç HUAWEI MateBook, 4,9 mm ince çerçeveli FullView ekrana sahip. Ince çerçeveler, kompakt dizüstü bilgisayarin tasinabilirlikten ödün vermeden yüzde 90 gibi etkileyici bir ekran-gövde oranina ulasmasini sagliyor.

Dizüstü bilgisayar, ayni zamanda makale okumak, internette gezinmek ve kodlama gibi günlük üretkenlik ihtiyaçlari için 16:9 ekran oranina sahip muadil ürünlere göre daha fazla içerik görüntülemeyi saglayan 3:2 ekran oranini kullanan piyasadaki nadir bilgisayarlardan biri olurken, Huawei MateBook 14'ün 15,9mm boyutlarindaki ince metal gövdesi sadece 1,49 kilogram agirliginda bulunuyor.

185 PPI ekrani ile 2160x1440 çözünürlügü, RGB renk gaminin yüzde 100'ünü, 1500:1'lik kontrast oranini ve 300 nit maksimum parlakligi destekleyen Huawei MateBook 14, renge duyarli is yükleri ve multimedya eglencesi için ideal bir kullanim sunuyor. Kullanicilar, ister yüksek çözünürlüklü görüntüler izlesin ister fotograflara baksin, sunulan keskin görüntüler, zengin ayrintilar ve canli renkler, sürükleyici ve sinematik bir deneyim sagliyor.

Huawei MateBook 14, daha canli ve ayrintilari net bir sekilde gösteren 2K FullView ekranla birlikte sunuluyor. Ayrica ekran, mavi isik emisyonlarini etkin bir sekilde filtreleyen ve dizüstü bilgisayari uzun süre kullanmak zorunda olan kisilerin gözlerini koruyan TÜV Rheinland Düsük Mavi Isik Sertifikasi'na da sahip.

- Çarpici yüksek performans

Ultra tasinabilir Huawei MateBook 14, 11’inci Nesil Intel Core i5-1135G7 veya Intel Core i7-1165G7 islemci seçenekleriyle entegre Intel Iris Xe Graphics kartiyla yüksek islem ve grafik gücü sunuyor. Performans modu etkinlestirildiginde islemci, toplu görüntü düzenleme ve kodlama gibi görevlerde kullanicilara daha fazla talep için ekstra güç sagliyor. Dizüstü bilgisayar, daha yogun is yüklerinde bile sorunsuz ve güvenilir performansi desteklemek için çift kanal modunda çalisan 16 GB DDR4 RAM ve 512 GB yüksek performansli PCIe SSD ile yapilandirilabiliyor. Çift Huawei Shark fan, kullanicilarin sessizce odaklanmasina ve çalismasina olanak taniyan yüzde 39 daha iyi sogutma performansi ve fan akustigi sunan daha yogun "S" seklinde yeni bir kanat tasarimina sahip.

Pil ömrü de iyi bir kullanici deneyimi için çok önemli. Huawei MateBook 14'ün içinde, olaganüstü pil ömrü sunmak için Huawei'nin akilli güç yönetimi çözümüyle birlikte çalisan 56 Wh'lik pil bulunuyor. Dizüstü bilgisayar, tek bir sarjla 10 saate kadar sürekli 1080p video oynatmayi destekleyerek kullanicilarin hareket halindeyken bile sevdikleri videolari çevrim içi olarak izlemelerine olanak taniyor. Desteklenen Huawei telefonlari için yildirim hizinda sarj saglayabilen tasinabilir bir Huawei SuperCharge sarj cihazi ile geliyor. Ek olarak, USB baglanti noktalari varsayilan olarak her zaman açik modda bulunuyor. Böylece kullanicilar, dizüstü bilgisayar kapaliyken bile diger çevre birimlerini rahatlikla sarj edebiliyor.

- Her senaryoda üretkenlik

Verimlilik merkezi olarak tasarlanan HuaweiMateBook 14, Windows ve Android cihazlar arasindaki uçurumu kapatan, Huawei tarafindan gelistirilen bir çözüm olan Huawei Share'i destekliyor. Huawei Share Çoklu Ekran is birligi ile kullanicilar, bu özelligi destekleyen Huawei akilli telefonlarini PC üzerinden sorunsuz bir sekilde kontrol edebiliyor, dosyalari birbirleri arasinda aktarabiliyor, klavye ve fare gibi çevre birimlerini paylasabiliyor ve her iki yazilim ekosistemine ayni anda erisim saglayabiliyor. Bu özellikte yapilan iyilestirmeler, kullanicilarin akilli telefona kaydedilen dosyalari dogrudan PC üzerinden tek bir ekranda aramalarina, açmalarina ve üzerinde çalismalarina olanak taniyor.

Okula Dönüs dönemi kapsaminda Huawei, Intel Core i5 islemcili model 14 bin 298 TL yerine 11 bin 999 TL, Intel Core i7 islemcili modeli ise 14 bin 397 TL yerine 12 bin 999 TL fiyat etiketiyle satisa sunuldu. Kampanya kapsaminda, i5 islemcili model ile birlikte 1 TL karsiliginda Huawei Display 23.8 Monitör'e, i7 islemcili model ile birlikte 1 TL karsiliginda Huawei AF30 Bluetooth Mouse ve Huawei CD dizüstü bilgisayar sirt çantasina sahip olunabiliyor.

Kaynak: AA