Gelecek Partisi Genel Baskani Davutoglu, Hakkari'de Ziyaretlerde Bulundu Açiklamasi

'Hakkari'nin daglarinda, Toros'un daglarinda, Ilgaz'da, Istrancalarda, Karadeniz daglarindaki çocuklari kardes kilmak için bu partiyi kurduk'.

HAKKARI ( AA) - Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde çesitli ziyaretlerde bulundu.

Esi Sare Davutoglu ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesine gelen Davutoglu, Ünlüce köyünü ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi.

Davutoglu, burada yaptigi konusmada, karsilastigi ilgiden memnun oldugunu söyledi.

Halkla daha fazla iç içe olmak için köy ve mezrada bulunmayi tercih ettigini belirten Davutoglu, sunlari kaydetti:

"Kapali salonlarda belli bir kesime hitap eden bir parti kurmadik. Bizler Hakkari'nin daglarinda, Toros'un daglarinda, Ilgaz'da, Istrancalarda, Karadeniz daglarindaki çocuklari kardes kilmak için bu partiyi kurduk. Buradan tüm Türkiye'ye hitap ediyorum, cumhuriyetin 100. yilina girerken albayrak altindaki bütün Türkiye vatandaslarinin hiçbir ayrim olmadan hiçbir farklilik, dislama olmadan yasayacagi bir Türkiye insa edecegiz. Bu daglarin çocuklarinin terör odaklari kurbani olmasina asla müsamaha göstermeyecegiz. Biz insanlari ayristirmadan bir gelecek kubbesi kurduk. Gelecegimizi kurarken hep beraber olmayi Allah nasip eylesin."

Partiye katilanlara rozet takarak köylülerle halay çeken Davutoglu, ardindan Suüstü köyüne geçerek Seyit Halife Mehmet Efendi ve Seyit Halife Mustafa Arvasi'nin mezarlarina ziyarette bulundu, dua etti.

Kent merkezine geçerek is yerlerini ziyaret edip esnaf ve vatandaslarla sohbet eden Davutoglu, daha sonra Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasi'nda sivil toplum kuruluslari temsilcileriyle bir araya geldi.

Davutoglu'na ziyaretlerinde, Gelecek Partisi Il Baskani Hamit Duran, Ilçe Baskani Nevzat Dalar ve partililer eslik etti.

Kaynak: AA