CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin'dan 'Yesil Mutabakat' Degerlendirmesi Açiklamasi

'Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet Ittifaki olarak hep birlikte ülkemizin yesil dönüsümünü biz yapacagiz'.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, "Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet Ittifaki olarak hep birlikte ülkemizin yesil dönüsümünü biz yapacagiz." dedi.

Akin, Balikesir'in Burhaniye ilçesinde belediye tarafindan düzenlenen Burhaniye 2. Kitap Fuari'nin üçüncü gününde gerçeklestirilen "Enerjide yesil dönüsüm ve Türkiye" konulu oturumda, seçim bildirgesi çalismalarini uzun zamandir sürdürdüklerini söyledi.

Ülkede bir yesil dönüsüme ihtiyaç oldugunu savunan Akin, söyle konustu:

"Doganin da bize dayattigi gibi… 'Benimle oynamayin yakarim sizi, benimle oynamayin hasta ederim sizi' dedigi gibi 'Benim yollarimla havzalarimla oynamayin, yataklarimla oynamayin sizi ezip geçerim' dedigi gibi bir yesil dönüsüme ihtiyaç var; bir kere bu kesin. Biz de yesil dönüsüm adi altinda çalismamizi yaptik. Bir kere dünyada artik bir yesil dönüsüm var. Bütün dünyada var. Avrupa'da yesil mutabakat var. Sunu net olarak söyleyeyim Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet Ittifaki olarak hep birlikte ülkemizin yesil dönüsümünü biz yapacagiz."

Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, fuarin üçüncü günü etkinliklerine katilanlara birer plaket ve zeytin ürünleri hediye etti.

Burhaniye 2. Kitap Fuari'nin üçüncü günü, Ören plajinda gerçeklestirilen Grup Pera konseri ile tamamlandi.

Kaynak: AA