Bosb Ve Bosiad, Yardimlarini Türk Kizilay Ile Ulastirdi

Türk Kizilay Bursa Sube Baskani Prof. Dr. Murat Tutanç, Türk Kizilay Bursa Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Güven ve Sube Müdürü Tanju Kiliç ile birlikte Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi (BOSIAD) Baskani Rasim Çagan’a yardim çalismalarina katkilarindan dolayi tesekkür ziyaretinde bulundu.

Bosb Ve Bosiad, Yardimlarini Türk Kizilay Ile Ulastirdi
Afet bölgelerinde 24 saat hizmet verdik

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ve Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve Is Insanlari Dernegi’nin (BOSIAD), orman yanginlarinin etkili oldugu afet bölgesindeki yardim çalismalarina çok önemli katkilar sagladigini belirten Türk Kizilay Bursa Sube Baskani Prof. Dr. Murat Tutanç, “Türk Kizilay olarak her dogal afette oldugu gibi afetzedeler ve bölgedeki görevlilerin yardimina kosarak yaralari sarmaya çalistik. Hayirseverlerimizin bagislari ve gönüllülerimizin destekleri ile ihtiyaç duyulan her alanda görev aliyor ve yardim edilmesi gereken her yere ulasiyoruz. Bursa Sube olarak da acil ihtiyaçlari karsilamak adina afet bölgelerimizdeki yerimizi kisa sürede aldik ve 24 saat esasli olarak çalistik. Bu süreçte Bursali hayirseverlerimizin gücünü de bir kez daha görmüs olduk. BOSB ve BOSIAD’in organizasyonu ile afet bölgesine ulasan iki tir dolusu acil ihtiyaç malzemesi ile yaralarimizi daha kisa sürede sarmis olduk” diye konustu.

Güvenilir kurumlarla is birligi çok önemli

BOSIAD Baskani Rasim Çagan da zorlu günlerde birlik olmanin önemine vurgu yaparak, “Ülkemiz, dogal afetler nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. BOSB ve BOSIAD olarak, afet bölgelerindeki acil ihtiyaçlarin karsilanmasi noktasinda sorumlulugumuzu hissederek süratle harekete geçtik. Yardimlarin dogru yere, güvenilir sekilde ulastirilmasi için de Türk Kizilay Bursa Subesi ile birlikte hareket ettik. BOSB ve BOSIAD üyesi firmalarimizla birlikte topladigimiz yardimlari Türk Kizilay Bursa Subesi ile is birligi içerisinde afet bölgesine organize bir sekilde kisa sürede ulastirmis olduk. Zorlu süreçleri birlik ruhu ile atlatabiliriz. Bu anlayisimiz, bundan sonra da devam edecektir. Ihtiyaç oldugunda tüm imkânlarimiz ile yine Türk Kizilay Bursa Subesi’nin yaninda olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA