Baybatur Önce Baskanlari Tebrik Etti, Sonra Gençlerle Oyun Oynadi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Haziran ayinda baskanliga seçilen Manisa Baro Baskani Ümit Rona ve güven tazeleyen Manisa’yi Mesir’i Tanitma ve Turizm Dernegi Baskani Ufuk Tanik’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ardindan kent merkezinde esnaf ziyareti de yapan Baybatur, davet üzerine girdigi bir oyun salonunda gençlerle konsol oyunu oynadi.

Baybatur Önce Baskanlari Tebrik Etti, Sonra Gençlerle Oyun Oynadi
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Barosu’nun Haziran ayinda gerçeklestirdigi seçimli olagan genel kurulunda Baskanliga seçilen Ümit Rona’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Yargi sisteminin önemli bir parçasi olan avukatlarin savunma hakkinin kullanilmasina, adaletin tecellisine, hak ve hürriyet kavramlarinin gelismesine önemli katkilar sundugunu kaydeden Baybatur, “Devletimizin temeli olan adaleti ve hukukun üstünlügünü temin etmek, milletimizin her bir ferdinin hukukunu korumak üzere canla basla görev yapan avukatlarimizin meslek örgütü olan Manisa Baro Baskanligina seçilen basarili ve sevilen Avukat Ümit Rona’yi ve ona destek olan tüm arkadaslarini tebrik ediyorum” dedi.

Rona’nin bu zor ama önemli görevi basari ile yerine getirecegine dair inancinin tam oldugunu vurgulayan Baybatur, baro baskanligini hak ederek kazanan Ümit Rona’yi ve yönetim kurulunu kutlayarak, Manisa için hayirli olmasi temennisinde bulundu. Baskan Rona da her kesime esit mesafede durduklarini ve bu anlayisla hizmet ürettiklerini belirterek, Bayatur’a nazik ziyaretinden dolayi tesekkür etti.

STK ziyaretlerini Manisa’yi Mesir’i Tanitma ve Turizm Dernegi ile sürdüren Baybatur, Haziran ayinda yeniden seçilerek, güven tazeleyen Dernek Baskani Ufuk Tanik’i tebrik etti. Manisa denince akla gelen ilk sembollerden birinin de mesir oldugunu belirten Baybatur, geçmiste dernek baskanlarinin büyük hizmetlere imza attigini Ufuk Tanik’la birlikte ise dernegin farkli bir ivme yakaladigini ifade etti.

Manisa’nin simgesel degerini markalastirmada ve Türkiye’nin birçok yerine ulasmasinda Tanik ve ekibinin önemli bir basari elde ettiklerini kaydeden Baybatur, “Kendisi ve yönetimini tebrik ediyor ve yeni dönemde de basarilar diliyorum. Bizlerde AK Parti milletvekilleri olarak, teskilatlari olarak dernegimizin her daim yanindayiz, sonuna kadar da destekliyoruz. Yapacaklari hizmetlerde bizlere de her zaman ne düsüyorsa yapmaya haziriz” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Tanik, Baybatur’un her zaman dernegin yaninda oldugunu vurgulayarak, “Hep birlikte Manisa’ya hizmet noktasinda elimizden geleni yapiyoruz. Kapimiz her partiye açik. Biz burada dernekçiligimizi yapiyoruz. Manisa’miz içinde zaman zaman bir araya gelip fikir teatisinde bulunuyoruz. Artik hiçbir sey, hiçbir kurum yalniz basina tanitilmiyor. Güç birligi yaptiktan sonra sehirlerimizin Türkiye’mizin daha iyi tanitilacagina inaniyorum. Yogun çalismalari arasinda vakit ayirip ziyaret ettigi için sayin vekilimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



Gençlerle konsolda futbol oynadi

Baybatur, STK programlari sonrasi kent merkezinde esnaf ziyareti de yaparak, isveren ve çalisanlara hayirli isler diledi. Ziyaretlerinde özellikle gençlerle de yakindan ilgilenen Baybatur, genç kusagin ’Z Kusagi’ olarak tanimlanmasini dogru bulmadigini ifade ederek, gençligi gelecegin mimarlari olarak gördügünü, IHA’lari, SIHA’lari yapan gençligin bu gençlik oldugunu söyledi.

Kendi gençlik yillarindan hatiralarini da paylasan Baybatur, sicak sohbetin ardindan gençleri TBMM’ye davet etti. Daha sonra yol üzerinde bulunan bir oyun salonu önündeki gençlerle selamlasan Baybatur, gençlerin konsol oynama davetini geri çevirmeyerek, Emir Tatli ile futbol oynadi.

Baybatur’a ziyaretlerinde AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, AK Parti Yunusemre Ilçe Baskani Fatih Katiöz, AK Parti Sehzadeler Ilçe Baskani Mehmet Emin Çipiloglu il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA