Arnavutköy'de Bir Parkta Yeni Dogmus Bebek Bulundu

Arnavutköy’de bulunan parkta bir kisi, agaçliklarin arasindan gelen sesi kontrol etmek isterken çantaya koyulmus yeni dogmus bir bebek buldu. Polis bebegi oraya birakanlar ile ilgili genis kapsamli çalisma baslatirken, bulunan bebek saglik kontrolleri yapilmak üzere hastaneye kaldirildi.

Arnavutköy'de Bir Parkta Yeni Dogmus Bebek Bulundu
Olay, bugün saat 16.30 sularinda Arnavutköy Sehir Parkinda meydana geldi. Iddiaya göre, hastaneden dönüste parkta dinlenmek isteyen Cengiz Ilk agaçlik alandan ses duydu. Duydugu sesi kontrol etmek için agaçlik alana giden vatandas çantaya koyulmus bir bebek buldu. Vatandasin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri yönlendirildi.

Yeni dogmus bebegi bulan Cengiz ilk o anlar ile ilgili, “Ben hastaneden geldim ve yorgundum buradaki alana uzanayim dedim 10 bilemedin 15 dakika geçti buralardan ses duymaya basladim. Kalktim baktim çali diplerine falan baktim iyice yaklasinca sesin çantadan geldigini fark ettim. Çantayi açip baktigimda içerisinde yeni dogmus bir bebek gördüm üzerinde lekeler vardi motorlu güvenlikler geziyordu onlara haber verdim hemen gelip bebegi çikardilar polise ve ambulansa haber verdiler. Ambulans gelip bebegi hastaneye götürdü saglik kontrolleri yapilmasi açisindan sonra polisler geldi. Bebek kundaga sariliydi bu peçete o kundaktan düstü hatta. Bir eczaneye ait ilaç poseti de vardi üzerinde. Posetin içerisinde ne oldugunu göremedim polis ekipleri burada çalisma yapiyorlar” seklinde konustu.

Polis genis çalisma baslatti

Parkta bulunan bebegi orya kimin biraktigi ile ilgili çalisma baslatan polis ekipleri parkta ve civarda bulunan güvenlik kameralarini incelemeye aldi. Henüz bebegi kimin biraktigi belli olmazken polis ekiplerinin çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA