Afrika'dan 8 Yasindaki Kizi Köle Olarak Satin Alan Kanadali 18 Yil Hapse Mahkum Edildi

Kanada’nin Montreal kentinde yasayan bir kisi, 8 yasindaki bir kizi Afrika’daki ailesinden satin almak ve cinsel olarak istismar etmekten 18 yil hapis cezasina çarptirildi.

CTV’deki habere göre, Montreal polisi, çocuk istismari görüntüleriyle ilgili açtigi sorusturma kapsaminda, 60 yasindaki Sylvain Villemaire'yi gözaltina aldi.

Zanlinin evinde tesadüfen bulunan 11 yasindaki ismi açiklanmayan Afrikali kizin, 8 yasindayken Afrika’dan geldigini ögrenen polis, sorusturmayi derinlestirdiginde küçük kizin 3 yildir cinsel istismara maruz kaldigini belirledi.

Montreal’de dün hakim karsisina çikarilan Villemaire, Yargiç Pierre Labelle tarafindan "resit olmayanlarin cinsel istismari, insan ticareti ve çocuk istismari görüntüleri bulundurmak ve dagitmak" suçlarindan toplam 18 yil hapis cezasina mahkum edildi.

Yargiç Labelle, Villemaire’nin internet ve sosyal medya kullanmasini 25 yil boyunca ve oyun alanlari ile yüzme havuzlari gibi 16 yasindan küçük çocuklarin sikça ziyaret ettigi halka açik yerlere girisini de süresiz olarak yasakladi.

- Evinde 8 bin çocuk istismari görüntüsü bulundu

Haberdeki bilgilere göre, risk altindaki gençlere yardim etme konusunda psikoegitim alaninda uzmanlasmis Villemaire, 2015'te Afrika'ya gitti. Burada kizin annesiyle barinma ve içme suyu için para ödemesi karsiliginda kizini onunla Kanada'ya göndermesi konusunda anlasti. Kiza da ona daha iyi bir hayat verecegini ve bakacagini söyledi.

Polis, Villemaire'nin evinde 8 bin çocuk istismari görüntüsü de buldu.

Kaynak: AA