Pasinler'de Yeni Yapilan Kaplica Hizmete Açildi

Erzurum Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli, Pasinler Belediyesi tarafindan yaklasik 10 milyon lira harcanarak yapilan yeni kaplicanin hizmete açildigini söyledi.

Pasinler'de Yeni Yapilan Kaplica Hizmete Açildi
Kaplicalariyla ünlü Erzurum’un Pasinler ilçesinde belediye tarafindan yaklasik 10 milyon lira harcanarak yapilan kaplica vatandaslarin hizmetine açildi. Yeni hizmete açilan kaplica hakkinda açiklamada bulunan Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli, ilçeye yeni bir kaplica kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Pasinler’i hak ettigi yere getirmek için var güçleriyle çalistiklarini ifade eden Baskan Dölekli, "Yeni kaplicamiz bugün itibariyle vatandaslarimizin hizmetine sunulmustur. Yaklasik 10 milyon lira kadar yapmis oldugumuz yatirimla ilçeye bir kaplica daha kazandirdik ve vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Mevcut Kaplicalarimizi da tadilata alarak tamamen yeniledik. Hedefimiz günde binlerce kisiyi kaplicalarimizda agirlamak. Pasinler ilçemizi insallah termal turizmde cazibe merkezi haline getirecegiz. Bunun için çalismalarimiz devam ediyor" diye konustu.

Yeni yapilan kaplicamiz ve tadilata aldigimiz Turistik Kale Otel ve Aile Kabinlerin tadilat ve yenileme çalismalari tamamlanmis ve akabinde hizmete baslamistir. Kaplicalardaki yeniliklerin devam edecegini ifade eden Baskan Dölekli, "Tamamen yenilenen ve vatandasimiza hizmet verecek olan kaplicalarimizla Türkiye’nin termal baskenti olacagiz" dedi.

Yeni yapilan kaplica sadece erkek vatandaslarimiza hizmet verecek olup ücretinin 15 lira oldugunu, büyük kaplicanin ise sadece bayanlara hizmet verecegini, ücretinin ise 10 lira oldugunu belirten Dölekli, "Yeni yapilan kaplicamizin Pasinler’imize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA