Yilin En Basarili Sosyal Medya Ajansi

Mustili olarak sosyal medyada bilinen Mustafa Gülen’in kurmus oldugu Mustili Medya Ajansi, ’Yilin Starlari ’ödül töreninde yilin en basarili sosyal medya ajansi seçildi.

Yilin En Basarili Sosyal Medya Ajansi
Tugba Özay ve Emre Buga’nin sunuculugunu yaptigi ödül töreninde, Mustafa Gülen, geçirdikleri zorlu dönemde sosyal medyanin gücünü en iyi sekilde kullanabilmek için ellerinden geleni yaptiklarini söyledi.

Gülen, ajansin canli yayin sektöründe 4. yilini kutladigini ve dünya üzerinde yeni trend olan kazanç sektörünün Türkiye’de de en güvenli ve en dogru sekilde ilerlemesi için bir çok canli yayin platformuyla çalisarak bu süre içerisinde dört binin üzerinde yayinci temin ettiklerini belirtti.

Canli yayin platformlarinda hem yayinci hem destekçi hem de ajans olarak birçok yarisma, oyun ve çekilis içerikleri gelistirerek hem kendisi hem de ajans bünyesinde bulunan yayincilarina içerikler sunuyor. Yayincilarin ay boyunca yaptigi yayinlarda kazandiklari sanal hediyeler kadar kazanç saglayabildikleri bu sektör, Türkiye’de de son zamanlarda oldukça revaçta.
Kaynak: İHA