Kiz Arkadasinin Çalistigi Gazinoyu Taradi

Denizli’de eglenmeye gittigi gazinoda kiz arkadasiyla karsilasan asik, genç kizi zorla götürmek isteyince mekan sahibiyle tartisma yasadi. 7 arkadasiyla birlikte geri dönen asik, pompali tüfek ve otomatik silahlarla içkili mekani taradi.

Kiz Arkadasinin Çalistigi Gazinoyu Taradi


Olay, 9 Agustos aksami Bekilli ilçesinde faaliyet gösteren bir içkili mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muhammed M. (36) arkadaslariyla birlikte eglenmek için gazinoya geldi. Alkol alip eglenmeye baslayan Muhammed M., bir anda kiz arkadasi Rümeysa Ö’yü (21) karsisinda görünce büyük sok yasadi. Kiz arkadasinin alkollü mekanda çalistigini ögrenince çilgina gönen Muhammed M., genç kizi zorla mekandan alip götürmek istedi. Bunun üzerine mekan sahibiyle aralarinda baslayan sözlü tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü.

Mekana birlikte geldigi 7 arkadasiyla birlikte disari çikan Muhammed M., araçlarinda bulunan pompali tüfek ve otomatik silahlarla geri döndü. Öfkeli grubun rastgele ates etmeye baslamasi üzerine içeride can pazari yasadi. Çalisan ve müsterilerin panik halinde kaçismalari arasinda grup ile mekan sahibi arasindaki silahli çatisma devam etti. Masalarin altina girerek ve esyalar ile araçlarin arkasina gizlenerek ates etmeye devam eden öfkeli grup, Muhammed M’nin kiz arkadasini da yanlarina alarak bölgeden uzaklasti.

Silahli çatisma yaralanan mekan sahibi ve 2 çalisani, ambulanslarla hastanelere sevk edilerek tedavi altina alindi. Is yerindeki güvenlik kamerasi kayitlarini inceleyen Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT), süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. JASAT ve Bekilli Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerinin müsterek düzenledigi operasyon sonucu, olaya karisan 8 süpheliden 6’si yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Daha önce hiçbir suça karismamis olan Sedat Ö. (29), Samet S. (20), Tamer B. (24) ve Zeki G. (28) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kemal D. (21) ve Muhammed M’nin kiz arkadasi Rümeysa Ö. Ise adli kontrol karariyla serbest birakildi.

Firari durumdaki olayin asil süphelileri olan Muhammed M. ve Zeyni K’nin (39) yakalanmasi için çalismalarin devam ettigi ögrenildi. Aranan süphelilerden Muhammed M’nin “Adam Öldürmek Cürümleri, Kasten Yaralama, Yagma ve Kisiyi Hürriyetinden Yoksun Birakma” gibi suçlardan 5, Zeyni K’nin is benzer suçlardan 8 suç kaydinin oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA