Eskisehirsporlu Çiftkanatli Kazada Agir Yaralandi, Kiz Arkadasi Öldü

Eskisehir – Eskisehirsporlu futbolcu Selman Çiftkanatli’nin kullandigi motosiklet otobüsle çarpisti. Kazada Çiftkanatli agir yaralanirken, ayni motosiklette yolcu olarak bulunan kadin futbol takimi oyuncusu kiz arkadasi ise hayatini kaybetti.

Eskisehirsporlu Çiftkanatli Kazada Agir Yaralandi, Kiz Arkadasi Öldü
Olay, kent merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskisehirspor’un 18 yasindaki genç futbolcusu Selman Çiftkanatli (18) yönetimindeki 26 AEH 323 plakali motosiklet, Prof. Dr. Nusret Fisek Sokak da S.Ç., idaresindeki 26 EBB 106 plakali belediye otobüsüyle çarpisti. Kazanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulanslari ile kazada yaralanan Çiftkanatli ve Çamlica Kiz Futbol takimi oyuncusu olan kiz arkadasi Nazar Gülhan Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan ikiliden Nazar Gülhan hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Agir yaralanan Çiftkanatli’nin ise yogun bakimda tedavisinin devam ettigi bildirildi.

Kazanin ardindan polis tarafindan baslatilan incelemenin devam ettigi bildirildi.



Külüper sosyal medya hesaplarindan yaptiklari paylasimlarla üzüntülerini dile getirdi

Kazanin ardindan hem Eskisehirspor hem de Çamlica Gençlik ve Spor Kadin Futbol Takimi’nin sosyal medya hesabindan açiklamalarda yapilarak kazadan duyulan üzüntü dile getirildi.

Eskisehirspor’un yapilan paylasiminda, “Futbolcumuzun yogun bakimda tedavisi devam etmekte olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadir. Nazar Gülhan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabir ve bassagligi diliyor, Selman Çiftkanatli’ya geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Çamlica Gençlik ve Spor Kadin Futbol Takimi’nin sosyal medya hesabindan yapilan paylaminda ise su ifade yer verildi:

“Oyuncumuz Nazar Gülhan bugün geçirmis oldugu trafik kazasinda hayatini kaybetmistir. Ailesine ve yakinlarina bas sagligi ve sabir dileriz.”
Kaynak: İHA