Çavusoglu Açiklamasi 'Mustafakemalpasa'ya Yatirimlarimiz Sürecek'

TBMM Insan Haklarini Inceleme Komisyonu Baskani ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavusoglu, Mustafakemalpasa’ya çikarma yapti. Çavusoglu, Belediye Baskani Mehmet Kanar’in bu dönemde vizyon projelerini hayata geçirecegini ve ilçenin gelecegi için önemli yatirimlara imza atilacagini kaydetti.

Çavusoglu Açiklamasi 'Mustafakemalpasa'ya Yatirimlarimiz Sürecek'
Belediye Baskani Mehmet Kanar ve AK Parti Ilçe Baskani Murat Hallaçoglu tarafindan karsilanan Çavusoglu, mahalle baskanlari ile bir araya gelirken, ilçe esnafina da ziyarette bulundu. Tamamlanan, devam eden ve hedefteki projeler hakkinda Kanar’dan bilgi alan Çavusoglu, ilçede yapilan icraatlari yakindan takip ettiklerini ve Kanar’a projelerin hayata geçirilmesi için destek verdiklerini ifade etti.

Daha sonra demokrasinin uçbeyi mahalle muhtarlari ile istisare toplantisinda bir araya gelen Hakan Çavusoglu, Mehmet Kanar ile birlikte programa tam kadro katilan muhtarlari dinleyerek taleplerini tek tek not aldi.

Milletvekili Hakan Çavusoglu, vatandaslarin hizmetlere ulasmasi için muhtarlarin önemli bir görev üstlendigini ifade ederek, “Kapisini her açanin kafasini uzatip gördügü kisilerdir. Her derdinde her hüznünde ilk ulastigin kisi muhtarlardir. Muhtarlar sokaktan almis olduklari ne varsa bilgi olarak, talep olarak, istek olarak bunu yukariya ileten bizim için de çok önemli bir mekanizma bir makam, bir mevkidir. Sonuç itibariyle mahallelerinizdeki mücavirlersiniz. Hiçbir zaman için muhtarlarimizin bizim nazarimizda kiymeti düsmedi, degeri hafiflemedi hatta gün geçtikçe daha da fazla artmaya devam ediyor. Bunun temel göstergelerinden bir tanesi açiklikla söyleyeyim bugün bünyemizde ne bir belediye meclisi agirlaniyor ne de teskilat mensubumuzdan herhangi birisi agirlaniyor. Agirlanan yegâne kesim, yegâne topluluk siz kiymetli muhtarlarimizdir. Dolayisiyla cumhurbaskanimizin sizinle ilk elden ve ilk agizdan ülkemizle ilgili beklenti ve talepleri duymak istemesi karsisinda sizin ne kadar degerli ve kiymetli oldugunuzu burada anlatmama da lüzum yok” dedi.

Hakan Çavusoglu, “Sizden aldiklarimizi edindiklerimizi Ankara’da ki yetkili mercilere ulastirma firsatimiz olacak. Insallah yeniden faydali bir toplanti oldu diyorum ve yeniden katilimlariniz için size tesekkür ediyorum ve sizleri seviyorum. Buraya geldigimde muhtar toplantilarina her zaman için hem güç aldim hem de çok büyük bir heyecanla ayrildim. Yeni arkadaslarimiz var aramizda daha önceki dönemde muhtar olmayan arkadaslarimizla da tanisarak önümüzdeki süreçte daha çok bir araya gelerek iletisimimizi koparmayalim devam edelim. Insallah niyetimiz halis samimiyetimizde hiçbir eksiklik yok. Eksikliklerimiz varsa da tamamlamak için elimizden geleni yapacagiz” seklinde konustu.

Ilçede hizmet zincirini olusturan ilk halkanin Muradiyesarniç Sosyal Tesisleri oldugunu ve açilisini birlikte gerçeklestirdiklerini hatirlatan Baskan Mehmet Kanar, “Milyonluk yatirimlarla Altyapi ve Gençlik Merkezi projelerinin son hizla devam ettigini, Millet Bahçesi projesinde çalismalarin basladigini ifade etti.

Mehmet Kanar, “Projelerin hayata geçmesinde büyük emekleri olan vekilimiz Hakan Çavusoglu’na ilçe halkim adina sükranlarimi sunuyorum. Toplantimiza eksiksiz katilarak yogun ilgi gösteren, birlik ve destek mesaji veren muhtarlarimizla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Kaynak: İHA