AK Parti Gölcük Ilçe Baskani Çetin Seymen, Gölcük Mahalle Toplantisina Katildi

AK Parti Gölcük Ilçe Baskani Çetin Seymen, Gölcük Mahalle Toplantisinda partililerle bir araya geldi.

Gölcük Kongre Sarayi'nda düzenlenen Gölcük Mahalle Toplantisinda konusan Seymen, ilk günkü heyecanla çalismalarini sürdürdüklerini belirtti.

Tam kadro sahada olduklarina isaret eden Seymen, "TBMM'nin tatile girmesiyle milletvekillerimiz de ilçelerimize daha sik ziyarette bulunuyorlar. Önceki hafta boyunca MKYK üyemiz, Milletvekilimiz Sayin Emine Zeybek ve Milletvekilimiz Sayin Radiye Sezer Katircioglu hanimefendiler ilçemizdeydiler. Kendileriyle esnaf ve STK ziyaretleri yaptik ve istisare kurulu üyelerimizle hasbihal ettik. Öglen saatinde basladigimiz programlari hava kararincaya dek sürdürdük. Kocaeli Milletvekilimizin Gölcük ilçemize ve teskilatimiza özel bir ilgisi var." ifadelerini kullandi.

Gölcük'teki yatirimlara deginen Seymen, sunlari söyledi:

"Ilçemizdeki yatirimlarimiz da en iyi bir sekilde devam ediyor. Degirmendere'de yapimi süren devlet hastanesinin yüzde 75'lik kismi tamamlanmis durumda. A sinifi bir hastane oldugu için tüm ince detaylara kadar titizlikle çalisiliyor. Kadirsinas Gölcük halkina yakisacak dev bir hizmet geliyor. Bir yandan Millet Bahçemizin yapimlari devam ederken diger yandan vatandasimiza hizmet veren kamu binalari da yenileniyor. Allah'a sükür belediyemizin gayretli çalismalariyla zaten çöp veya çevre sorunumuz bulunmuyor. Karinca deresi ve Batak dere problemlerini de halletmis durumdayiz. Ayrica Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tahir Büyükakin Gölcük'ten destegini hiç esirgemiyor. Gölcük'ümüzün asfaltsiz yolu neredeyse kalmadi. Çalismalar sürüyor. Son olarak Kongre Sarayi çevresi de tamamlandi. Ben bu vesileyle Tahir Büyükakin Baskanimiza sükranlarimi sunuyorum. Ayrica tüm hizmetlerde üstün bir gayret gösteren Belediye Baskanimiz Sayin Ali Yildirim Sezer ve personellerine de teskilatim ve sahsim adina tesekkür ediyorum."

Seymen, AK Parti'nin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde gönül belediyeciligi esasiyla vatandasina hizmet ettigini vurguladi.

Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi'nde 104. Kocaeli Il Danisma Meclisinde, partilerinin kurulus yil dönümlerini sade bir programla kutlayacaklarini bildiren Seymen, "Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan da video konferans yöntemiyle hitaplarini gerçeklestirecek. Il Danisma Meclisimize insallah en güçlü katilimi Gölcük'ten gerçeklestirecegiz ve Gölcük'ün ak davalilari ile birlikte partimizin 20. kurulus yil dönümünü insallah kutlayacagiz." dedi.

Kaynak: AA