(Özel) Atasehir'de Gözü Dönen Saldirgan Köpegi Sopa Ile Dövdü

Atasehir’de bir sahis tavuklarina saldirdigi gerekçesi ile sokak köpegini sopayla vurarak acimasizca dövdü. Hayvanseverler tarafindan veterinere götürülen köpegin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Saldirgan sahsin köpege sopa ile art ard vurdugu anlar kameraya yansidi.

(Özel) Atasehir'de Gözü Dönen Saldirgan Köpegi Sopa Ile Dövdü
Olay dün sabah saat 07.30 siralarinda Atasehir’de meydana geldi. Iddiaya göre bir vatandas tavuklarini yayilmalari için evinin yanindaki bos arsaya çikartti. Bu esnada sokakta bulunan köpek tavuklara saldirdi. Bunun üzerine öfkelenen sahis sopasini alarak köpegin yanina gitti. Saldirgan sahis bahçede sikistirdigi köpegi sopa ile öldüresiye dövdü. Köpek, kendisini bulan hayvanseverler tarafindan veterinere götürüldü. Köpegin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Olaya sahitlik yapan mahalle sakini, “Sabah uyuyordum, köpegin bagirma sesleriyle uyandim ve cama çiktim. Baktigimda adamin köpegi sopayla dövdügünü gördüm. Adamin hizla vurmasindan dolayi sopasi karsi arsaya firladi. Daha sonra adamin çocuklari geldi adami sakinlestirerek götürdü. Tavuklarini sabah erken saatte çikardigi için köpekler iki tane tavugunu yemis ondan dolayi saldirmis” dedi.

Kaynak: İHA