Gümüshane'de 'Hey Gidi Günler' Adli Oyun Sahnelendi

Gümüshane'de Süheyl ve Behzat Uygur kardeslerin "Hey Gidi Günler- Sarkili Interaktif Komedi" adli oyunu izleyiciyle bulustu.

Gümüshane Belediyesince kentte ilk defa düzenlenen tiyatro festivali kapsaminda Gümüshane Üniversitesi Kongre Salonu'nda Kovid-19 tedbirlerine riayet edilerek sahnelenen oyuna sanatseverler ilgi gösterdi.

Zaman zaman izleyicilerin de dahil oldugu interaktif bir eglenceye dönüsen oyunun ardindan sahneye gelen Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen, Süheyl ve Behzat Uygur kardesleri kutladi, kendilerine pestil, köme ve kusburnu suyu ikram etti.

Çimen, Gümüshane Belediyesi olarak ellerinden geldigince sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye gayret ettiklerini söyledi.

Salgin sürecinin ülkede oldugu gibi Gümüshane'de de vatandaslari yordugunu belirten Çimen, "Yaklasik 2 aydir tiyatro ekiplerimizi ilk defa düzenledigimiz tiyatro festivali nedeniyle konuk ediyoruz. 24 Agustos tarihine kadar tiyatrolarimiz sürecek. Bütün oyunlar yogun ilgi görüyor. Tiyatrocularimiza ve izleyicilerimize tesekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek." diye konustu.

Gümüshane Belediye Baskani Ercan Çimen, daha sonra oyunculara çesitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA