(Özel) Kagit Toplayicisina Motosiklet Çarpti

Esenyurt’ta bir motosiklet sürücüsü, dikkatsiz sekilde yola çikan bir kagit toplayicisina çapti. Yasanan kaza sonrasi kagit toplayicisi metrelerce sürüklendi. Dakikalarca yerde hareketsiz sekilde yatan kagit toplayicisi ve motosiklet sürücüsü ise saglik ekiplerinin gelmesiyle hastaneye kaldirildi. Kaza ani ise kameraya yansidi.

(Özel) Kagit Toplayicisina Motosiklet Çarpti
Olay, dün sabah saat 08.00 siralarinda Talatpasa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kagit toplayiciligi yapan bir kisi, çöp konteynerinden kagit toplamak için yoldan karsiya geçmek istedi. Dikkatsiz sekilde yola çikan kagit toplayicisina o esnada seyir halinde olan motosiklet sürücüsü çarpti. Kazanin etkisiyle yaklasik sürüklenen kagit toplayicisi dakikalarca yerde hareketsiz sekilde yatarken, motosiklet sürücü ise yarali oldugu halde çaptigi adamin yardimina kostu. Çevredeki vatandaslarin durumu bildirmesiyle olay yerine gelen saglik ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan yaralilari hastaneye kaldirdi. Yasanan kaza ani ise, çevrede bulunan bir isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Kaza anini gören Mesut Akbulut ise “Biz o sirada dükkani açmaya çalisiyorduk. Disaridan büyük bir gürültü geldi. Ben sandim ki motosiklet dükkanin içine girdi fakat disari çiktigimda motosikletin adama çarptigini gördüm. Yaya yerde hareketsiz sekilde yatiyordu, motosiklet ise direge çarparak durmustu. Durak kalabalik oldugu için herkeste adamin üstüne çullandi yardim etmek için. Daha sonra ambulans geldi ve yaralilari hastaneye kaldirdi. Bu cadde üzerinde bu kaza ilk degil. Daha öncede bir sürü buna benzer kaza yasandi. Biz yetkililerden burada önlem alinmasini istiyoruz. Baska insanlarin da cani yanmasin” diyerek olayi anlatti.
Kaynak: İHA