Kastamonu'da Saganak Yagis Cadde Ve Sokaklari Göle Çevirdi
Kastamonu’da etkili olan saganak yagis cadde ve sokaklari göle çevirdi. Suya gömülen araçlarinin içinde mahsur kalan vatandasalar zor anlar yasadi.

Mazgallarin tikanmasi sonucu olusan su birikintisi nedeniyle olusan birikintilerde suya gömülen araçlarin içinde mahsur kalan sürücüler zor anlar yasadi. Bozkurt ilçesinde araç içerisinde mahsur kalan sürücülerin yardimina belediye ekipleri ve vatandaslar yetisti. Ayrica, Inebolu, Abana ve Bozkurt ilçesinde yollarda meydana gelen taskin nedeniyle vatandaslar pazar yerinde mahsur kaldi. Tarim arazileri zarar gördü.
Uyari yapildi
Kastamonu Meteoroloji Il Müdürlügü’nden alinan bilgilere göre, Abana’da metrekareye 110 kilogram yagis düserken, Bozkurt’ta 103, Inebolu’da 64 ve Devrekâni Kuzköy mevkiinde ise metrekareye 43 kilogram yagis düstü. Diger yandan, saganak yagislarin gece yarisi kuvvetlenecegi bildirilerek su baskini, sel gibi olumsuz durumlara karsi da tedbirli olunmasi gerektigi söylendi.
