Arnavutköy'de Kaybolduktan Sonra Polis Tarafindan Bulunan Kiz Çocuklari Ailelerine Teslim Edildi

Arnavutköy'de kaybolan ve dün aksamdan beri aranan 3 kiz çocugu bulunarak ailelerine teslim edildi.

Alinan bilgiye göre çocuklar, Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü Çocuk Büro Amirligi'ne getirilirken, ailelerine de haber verildi.

Hadimköy 2. Etap TOKI Konutlari'nda oturan 15 ve 13 yasindaki iki kiz kardes ile 11 yasindaki kiz çocugu, dün aksam saatlerinde piknik yapacaklarini söyleyerek evlerinden çikmisti.

Daha sonra çocuklarinin eve gelmemeleri üzerine aramaya çikan aileler, durumu polise bildirmisti.

Polis ekiplerince yapilan incelemede, sirt çantalarina kiyafet koyan ve cep telefonlarini yanlarina almayan çocuklarin evden kaçtiklari belirlenmisti.

Olayla ilgili sorusturma baslatilmisti.

- Çocuklar için özel ekip olusturuldu

Dün aksamdan beri haber alinamayan 3 kiz çocugunu aramak için özel ekip kurulurken, çalismalar sonucunda çocuklar Avcilar-Küçükçekmece arasinda bir parkta bulundu.

Bunun üzerine çocuklarin ailelerine haber verilirken, emniyetteki islemlerin ardindan çocuklar ailelerine teslim edildi.

Öte yandan çocuklarin dün geceyi Avcilar sahilinde geçirdikleri ögrenildi.

11 yasindaki kizin babasi Özay Memis, sevinçli olduklarini belirterek, "Hepimize geçmis olsun. Arnavutköy'de lunaparkta bulunduklari söylendi ama tam olarak bilmiyoruz. Hislerimi bilmiyorum. Sadece sarilasim var. Geçen sürede yasadiklarimin çogunu hatirlamiyorum." diye konustu.

Dede Erdal Bacak ise "Söyleyecek bir sey bulamiyorum. Çok mutluyum. Polisler bulmus. Dün aksamdan bu yana bekliyoruz ama bir yildan fazla ömrüm gitti. Kayip haberini alinca Bartin'dan geldim." dedi.

Kaynak: AA