Antalya'da Eski Kiz Arkadasinin Ikinci Kattan Düsmesine Neden Oldugu Öne Sürülen Saniga 10 Yil Hapis Istemi

Antalya'da kiz arkadasinin ikinci kattan otomobilin üzerine düsmesine neden oldugunu öne sürülen sanik hakkinda 10 yila kadar hapis cezasi istemiyle dava açildi.

Antalya Cumhuriyet Bassavciliginca tutuklu sanik A.S.D. hakkinda, "Kasten yaralama, Kisiyi hürriyetinden yoksun kilma" suçunda 10 yila kadar hapis istemiyle hazirlanan iddianame Antalya 30. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Iddianamede, sanik A.S.D. ve Safiye Nur G'nin daha önce gönül iliskisi yasadigi, ayrildiklari ama görüsmeye devam ettikleri belirtildi.

Olay günü A.S.D. ile Safiye Nur G'nin bulustugu, beraber eve gittikleri kaydedilen iddianamede, "A.S.D, Safiye Nur'u zorla içeriye sokarak kemerle dövdü. Bu sirada Safiye Nur da A.S.D'nin kafasina sert bir cisimle vurarak yaraladi. Safiye Nur'un iddiasina göre A.S.D. kendisini asagiya itti ve arabanin üzerine düstü." ifadesine yer verildi.

Iddianamede, A.S.D'nin ise Safiye Nur'un pencereden sarkarak kendiliginden düstügünü söyledigi aktarildi.

Doktor raporuna yer verilen iddianamede, sanigin basit tibbi müdahale ile tedavi edildigi, Safiye Nur'un ise basit tibbi müdahaleyle tedavi edilemeyecegi, vücudunda kemik kiriklari olusacak sekilde yaralandigi vurgulandi.

Iddianamede ifadeleri yer alan taniklarin ise A.S.D'nin bir kisiyi zorla apartmanin içerisine sürükledigini ve bu kisinin ise içeriye girmemek için direndigini gördükleri kaydedildi.

Öte yandan iddianamede, müsteki Safiye Nur'un, A.S.D'ye yönelik "kasten yaralama" suçunu isledigi gerekçesiyle 3 yila kadar hapis cezasi istendi.

Muratpasa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde 22 Mart'ta hemsire Safiye Nur G. (24) ile eski erkek arkadasi A.S.D. (32) arasinda tartisma çikmisti. Tartisma sonucunda ikinci kattan otomobilin üzerine düsen kadin, vücudunda olusan kiriklar nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüstü.

Kaynak: AA