Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okuluna Yogun Ilgi

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesindeki Yaz Futbol Okulunda; 4 antrenör gözetiminde, haftanin 6 günü gelecegin sporcusu olmaya aday 257 çocuga ücretsiz futbol egitimi veriliyor.

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okuluna Yogun Ilgi
İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Yaz Futbol Okulu, Seyfi Ali Türkoglu-Safak Erdur Futbol Sahasinda çalismalarini araliksiz sürdürüyor. 6-13 yas grubundaki 257 çocuga, futbol antrenörleri Orhan Hüseyinoglu, Ümit Yildirim, Isa Akyürek ve Izzet Kizgin esliginde verilen egitimlerle çocuklarin profesyonel anlamda spora yönlendirilmeleri ve kötü aliskanliklardan uzak durmalari amaçlaniyor.

"Akdeniz’de çok ciddi sportif yatirimlar yapildi"

Akdeniz’de yapilan spor tesisi yatirimlarinin önemine vurgu yapan antrenör Ümit Yildirim, “Akdeniz’de çok ciddi sportif yatirimlar yapildi. Bizlerin çabasi kadar buradaki çocuklarin gelecegi için böylesi önemli yatirimlara imza atarak desteklerini esirgemeyen Baskanimiz Mustafa Gültak’in da emeklerini göz ardi etmek mümkün degildir. Bundan dolayi tüm antrenör arkadaslarim adina da çok tesekkür ediyorum. Amacimiz, ülke futboluna yetenekli sporcular kazandirmanin ve iyi futbol egitimi vermenin yani sira ülkemize iyi ahlakli, saygili bireyler de yetistirmek. Bu açidan bizler gerekli kararliligi ve hassasiyeti göstermeyi sürdürecegiz” dedi.



"Spor tesisleri açisindan en fakir ilçelerden biriydik"

Akdeniz’in; göreve geldiklerinde spor tesisleri açisindan en fakir ilçelerden biri olduklarina dikkat çeken Akdeniz Belediye Baskani Muhammet Mustafa Gültak ise bakanliklar ve Spor Toto Teskilati ile yapilan anlasmalar neticesinde 2 yilda 30 milyon TL’yi asan sportif yatirimlar sayesinde Akdeniz’e önemli tesisler kazandirdiklarina isaret etti. Baskan Gültak, “Bugün burada 6-13 yas arasindaki 257 çocugumuza yaz okulumuzda futbol egitimi veriyoruz. Unutulmamalidir ki, bir spor daliyla ugrasan çocuklarimizin egitim hayati da sosyal hayati da basarili olur. Degerli antrenörlerimizin de destegi ile evlatlarimizi hem sokagin risklerinden uzak tutmak hem de onlara güzel bir gelecek saglamak için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA