Sarilar Kres Ve Gündüz Bakimevi Açildi

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen Sarilar Mahallesi’nde yaptirdigi Kres ve Gündüz Bakimevinin açilisini gerçeklestirdi.

Sarilar Kres Ve Gündüz Bakimevi Açildi
Baskan Sükrü Sözen bugün Sarilar Kres ve Gündüz Bakimevinin açilisini düzenledi.

Açilis törenine, Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, siyasi partilerin ilçe baskanlari ve yönetimleri, oda baskanlari, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, ögretmenler, veliler, ögrenciler ve mahalle halki katildi.

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, açilis öncesinde çocuklarla ve konuklarla tek tek ilgilendi, sohbetler etti. Törende, Tayfun Yilmaz sefligindeki Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu sahne alarak sarki söyledi.



“Özgüvenli nesiller yetistiriyoruz”

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, törende yaptigi konusmada, “Dün Tasagil Mahalle’mizdeki kresimizi açarak oradaki çocuklarimizin ve velilerimizin heyecanina ortak olduk. Bugün de Sarilar Mahalle’mizde ayni heyecani hep birlikte yasiyoruz. Çocuklarimizla birlikte olarak onlarin egitimine katki saglamak ve yatirim yapmak bizler için en dogru is. Çocuklarimizin Atatürk degerlerini bilerek saglikli yetismeleri ve bizlere birakilan degerleri koruyacaklari sekilde yetismeleri bizler için son derece önemli. Biz çocuklarimiza sadece kitap defterin ve mevzuatin öngördügünü degil, bunlari da ögretiyoruz. Bizler sindirilmis nesiller istemiyoruz, bizler gelecek kaygisi yasayan nesiller istemiyoruz. Kendini özgür hisseden, gönlünden geçenleri dogru bildigini ifade edebilen nesiller istiyoruz. Bizler devamli ileriye bakan, geridekilere tabi olan degil, önümüzdekileri örnek alan bir neslin yetismesini istiyoruz. O zaman Ulu önderimize olan borcumuzu ödeyecegiz. Egitim yatirimlarimiza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA