Bizim Toptan'in Yeni Subesi Biga'da Açildi

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci: 'Sundugumuz kesintisiz ve katma degerli hizmetlerle onlara Biga’da da Bizim Toptan farki ve konforunu yasatmayi hedefliyoruz'.

Bizim Toptan Satis Magazalari, Çanakkale'nin Biga ilçesinde açtigi yeni subesinde müsterilerine hizmet vermeye basladi.

Türkiye genelinde 175'inci, Çanakkale genelinde ise ikinci subenin açilisi, Biga Hamdibey Mahallesi Istiklal Caddesi'nde gerçeklestirildi.

Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci, açilista yaptigi konusmada, sirketin mottosunun, daima müsterilerin, tedarikçilerin ve çalisanlarin yaninda olmak oldugunu söyledi.

Bu anlayisla yeni magazalarinda müsterilere daha yakin olmayi hedeflediklerini belirten Balci, "Sundugumuz kesintisiz ve katma degerli hizmetlerle onlara Biga’da da Bizim Toptan farki ve konforunu yasatmayi hedefliyoruz." dedi.

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan ise, "Biga'miz Güney Marmara'nin incisi. Hem ticarette hem sanayide, hem hayvancilikta hem de tarimda Çanakkale'nin lokomotifi. Bugün de pandemi dönemine ragmen güzel bir açilis ile hep beraberiz. Bu da ilçemizin ne kadar dinamik oldugunu, ticarette ne kadar önde oldugunun bir ifadesi. Açilan is yerimizin öncelikle firmamiza, Biga'miza, Bigali hemserilerimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Rabbim helal kazançlar nasip etsin." seklinde konustu.

- "Tikla Gel Al" servisi de mevcut

Bizim Toptan, açilisini gerçeklestirdigi Çanakkale’de ikinci magazasi Biga’da da güvenli ve uygun alisverisin adresi olmaya devam edecek. Ülke genelinde 70 sehirde toplam 174 magazasi bulunan Bizim Toptan, Biga’da 1450 metrekarelik genis magazasiyla Biga-Çanakkale ana yolu üzerinde müsterilerine hizmet veriyor.

Genis ürün portföyü, uygun fiyatlari, kolay ulasimi ve otopark imkaniyla müsterilerine güvenilir alisveris firsati sunacak Biga magazasinda "Tikla Gel Al" servisiyle önceden online olarak siparis verilip magazadan istenilen saatte teslim alinabilecek.

Magazalarda, 8 binden fazla çesitten olusan kaliteli ve uygun fiyatli ürün portföyü bulunuyor.

Ev disi tüketim ve kurumsal müsteriler ayni zamanda Bizim Toptan’in özel satis destek ekibi olan PROSAF’in, siparis verilmesinden adrese ürün teslimine kadar tüm hizmetlerinden, müsteriler için hazirlanan kisisellestirilmis kampanyalardan ve ürün portföyünden de yararlaniyor.

Kaynak: AA