Konya'daki Kazada Ölü Sayisi 4'E Yükseldi

Konya’da iki otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada yaralanan sürücünün de hayatini kaybetmesi sonucu ölü sayisi 4’e yükseldi.

Konya'daki Kazada Ölü Sayisi 4'E Yükseldi


Kaza, saat 18.00 siralarinda Konya-Antalya karayolunun 50. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Musa Keser idaresindeki 58 AD 470 plakali Renault marka otomobil, kavsaktan dönmek istedigi sirada Mustafa Ö. (32) idaresindeki 42 EA 993 plakali Mazda marka otomobille çarpisti. Çarpismanin etkisiyle iki otomobil refüje çikarak savruldu. 58 AD 470 plakali otomobilde bulunan sürücü ve yolcular refüje savruldu. Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, 58 AD 470 plakali aracin sürücüsü Musa Keser (45) yaralanirken, karisi Menekse Keser (51), kayinbirader Muhtesem Akalin (45) ve damadi Abdullah Bircan (28) hayatini kaybetti. 42 EA 993 plakali aracin sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yarali sürücü ise ambulansla kaldirildigi hastanede kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kazanin duyulmasi üzerine olay yerine gelen yakinlari ise büyük üzüntü yasadi. 58 plakali otomobilde bulunan telefon ise dakikalarca çaldi ancak kimse açamadi.

Kazaya karisan 42 EA 993 plakali otomobilin sürücüsü Mustafa Ö. kazanin ardindan, “Sol seritten gidiyordum, o sagdan sola atladi” ifadelerini kullandi.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA