Uzman Çavus'un Üzerine Kursun Yagdiran Sevgilisi 'Beni Aldattigini Ögrendim'

Seyrantepe’de birlikte yasadigi Uzman Çavus erkek arkadasini tabancayla öldüren kadin adliyeye sevk edildi. Uzman Çavus’un üzerine kursun yagdirdigi ögrenilen kadinin ifadesinde “Beni aldattigini ögrendim” dedigi ögrenildi.

Uzman Çavus'un Üzerine Kursun Yagdiran Sevgilisi 'Beni Aldattigini Ögrendim'
Olay, dün saat 19.30 siralarinda Kagithane Seyrantepe Çile Sokak’ta meydana gelmis, Sahil Güvenlik Komutanliginda görevli Topçu Uzman Çavus rütbesindeki Zeynel Yildirim (26), bir süredir ayni evde yasadigi kiz arkadasi Gizem E. (30) tarafindan Uzman Çavus’un silahiyla öldürülmüstü. Olayin ardindan Gizem E., Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince gözaltina alinmisti. Süpheli buradaki islemlerinin ardindan sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayis Sube Müdürlügüne getirildi.

Polisin olay yerinde yaptigi incelemeler sonucu, evde 8-9 el ates edildigi tespit edildi. Kursunlardan 5’inin Zeynel Yildirim’in karin ve ayak bölgelerine geldigi ögrenildi.

“Aldattigini ögrendim”

Emniyette ifadesi alinan Gizem E.’nin Zeynel Yildirim ile 8 ay önce internet üzerinden tanistiklari ögrenildi. O dönemde Samsun’da yasayan Gizem E. ve Zeynel Yildirim Istanbul’a geldi ve ayni evde kalmaya basladi.

Gizem E.’nin ifadesine göre Zeynel Yildirim kendisine siddet uygulamaya basladi.

Gizem E. daha sonra Zeynel Yildirim’in kendisini aldattigini ve baskasiyla nisanlanmayi planladigini ögrendi. Bunun üzerine tartismalar devam etti ve iddiaya göre Gizem E. intihar etmeye karar verdi. Polisin incelemeleri sonucu Gizem E.’nin evde biraktigi intihar notu bulundu. Zanlinin yazdigi belirlenen notta, “Bundan bir hafta önce bana tokat atarak bogazimi sikti. Agzimdan köpükler geldi. Daha sonra da beni darp etti. Vücudumda morluklar olustu. Görüntüleri arkadasim H. ve S.’ye gönderdim. Iliskimiz kasim 2020’de baslamisti. Bir yola girmistik. Sorunlar yasamistik. Bu süreçte beni darp etti, asagiladi. Daha sonra beni aldattigini ögrendim. Çok konustuk, uyardim ama düzelmedi. Her seyin sorumlusu Zeynel’dir. S. Abla beni affet” dedigi ögrenildi.

Gayrettepe Asayis Sube Müdürlügündeki islemleri tamamlanan Gizem E., adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA