Sehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okullari Basladi

Sehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okullari, 4 bransta 150 ögrencinin katilimi ile basladi. Yaz spor okullarinda yüzme, basketbol, muay thai ve wushu branslarinda agustos ayi sonuna kadar ögrencilere spor egitimleri verilecek.

Sehzadeler Belediyesi Yaz Spor Okullari Basladi
Pandemi nedeniyle bu yilki kurs kontenjanlarini sinirli tuttuklarini ve kurslarda pandemi kurallarina göre egitimlerin verilecegini kaydeden Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, “Bu yil da ögrencilerimiz için açmis oldugumuz yaz spor okullarimiz egitimlerine basladilar. Kuruldugumuz yildan beri düzenli olarak gerçeklestirdigimiz kurslarimiza pandemi nedeniyle geçen yil ara vermistik. Vaka sayilarinin kontrol altina alinmasiyla birlikte bu yil da yaz kurslarimizin startini verdik. Yüzme, basketbol, muay thai ve wushu branslarinda baslayan kurslarda ögrenci kardeslerimiz egitim almaya basladilar. Sehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügümüz katkilariyla baslayan kurslarda alaninda uzman egitimciler, çocuklarimiza spor dallarinda egitimler verecekler. Yaz spor okullari organizasyonu ile gençlerimizi hem spora yönlendirip, onlara spor aliskanligi kazandirmak hem de onlari kötü aliskanliklardan uzak tutmayi hedefliyoruz” dedi.

Kurslara katilan ögrencilere belediye tarafindan çanta, tisört ve sapka hediye edilirken kursa katilan ögrencilerin son derece keyifli oldugu gözlendi.
Kaynak: İHA