Evinden Beyaz Esyalari Çalindi, Hirsiz Yegeni Çikti

Burdur’da bir evden çalinan buzdolabi, çamasir makinesi, bulasik makinesi ve firin, jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Ev sahibinin yegeni oldugu ortaya çikan hirsizlik süphelisi tutuklandi.

Evinden Beyaz Esyalari Çalindi, Hirsiz Yegeni Çikti
Burdur’a bagli Yesilova ilçesi Bedirli köyünde E.Ö. isimli sahsa ait evden 1 adet buzdolabi, 1 adet çamasir makinesi, 1 adet bulasik makinesi ve 1 adet firin, kimligi belirsiz kisi ya da kisiler tarafindan çalindi. Daha sonra E.Ö., durumu Il Jandarma Komutanligi’na bagli ekiplere haber verdi.

Olayla ilgili sorusturma baslatan Yesilova Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri Karamanli Emniyet Müdürlügü ile irtibata geçerek Plaka Tanima Sistemi (PTS) sistemi üzerinden inceleme baslatti. Yapilan PTS incelemesinde kamyonet cinsi bir aracin arka kisminda beyaz esya tasindigi tespit edilince jandarma ekipleri, kamyonet sahibine ulasti. Araç sahibi M.A. isimli sahsin beyani ve teshisi dogrultusunda süphelinin, magdur ev sahibi E.Ö.’nün yegeni V.D. isimli sahis oldugu tespit edildi. Yapilan arastirma ve detayli çalismalar neticesinde süpheli V.D., Denizli’ye kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltina alindi. Adli islemlerinin tamamlanmasinin ardindan mahkemeye çikarilan V.D., tutuklanarak Burdur E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Kaynak: İHA