Çiçeksepeti Ve Yapi Kredi KOBI'ler Için Avantaj Sunuyor

ÇiçekSepeti'nde satis yapan ve ÇiçekSepeti'nden alacagi ödemeleri Yapi Kredi hesaplarina almayi taahhüt eden KOBI'ler, 1 yil boyunca geçerli , ücretsiz 50 adet havaleEFT firsatindan faydalanabilecek.

ÇiçekSepeti ve Yapi Kredi is birligiyle islerini e-ticarete tasiyan ve ÇiçekSepeti’nden satis yapan KOBI’leri özel avantajlar bekliyor.

Yapi Kredi'den yapilan açiklamaya göre, ÇiçekSepeti ve Hizmette Sinir Yoktur anlayisiyla KOBI’leri her alanda destekleyen Yapi Kredi, KOBI’lere büyük avantajlar sunmak için yeni bir is birligine imza atti.

Gerçeklestirilen is birligiyle ÇiçekSepeti'nde satis yapan ve ÇiçekSepeti'nden alacagi ödemeleri Yapi Kredi hesaplarina almayi taahhüt eden KOBI'ler, 1 yil boyunca geçerli olmak üzere, ücretsiz 50 adet havale-EFT firsatindan faydalanabilecek.

Ayrica KOBI’lere 1 adet 25 yaprakli çek karnesi de ücretsiz verilecek. Is birligi kapsaminda ÇiçekSepeti’nde ilk kez magaza açacak ve ÇiçekSepeti’nden alacagi ödemeleri Yapi Kredi hesaplarina almayi taahhüt edecek KOBI’lerin 20 bin TL’ye kadar olan satislarindan komisyon da alinmayacak.

KOBI’ler ÇiçekSepeti’nde 3 ay süre ile ücretsiz ürün listeleme hakki kazanirken, CicekSepeti.com’da kullanabilecekleri 250 TL’lik reklam bütçesinin de sahibi olacak.

Yapi Kredi, salginla birlikte degisen ve dijitallesen günümüzün yeni nesil ticaret alanlarinda KOBI’lerin yaninda yer aliyor.

KOBI'lere ve faaliyet gösterdikleri sektörlere destek olmak için çalisan Yapi Kredi, ÇiçekSepeti ile yaptigi yeni is birligi kapsaminda KOBI’lere sundugu avantajlarla, KOBI’lerin e-ticarette atacaklari adimlara destek olmayi amaçliyor.

E-ticaret sektöründe liderlige oynayan ÇiçekSepeti ise moda, taki & aksesuar, kisisel bakim, ev & yasam, kozmetik, elektronik, hobi ve oyuncak gibi pek çok farkli kategoride ürünü satisa sunarak KOBI'lerin dijitallesmesine katkida bulunuyor.
Kaynak: AA