Bu Proje Akdagmadeni'ni Sokaga Döktü

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde önemli projelerin basinda yer alan ‘Istiklal Caddesi Düzenleme Projesi’ tamamlandi. Halkin istifadesine açilan ve gün boyu trafige kapatilan cadde de ilçe halki çesitli etkinliklerle zaman geçirdi.

Bu Proje Akdagmadeni'ni Sokaga Döktü
Akdagmadeni’nde çalismalarin tamamlandigi ana cadde, alt yapisi ve üst yapisiyla ilçeye yakisir hale getirildi.

2 aydan bu tarafa devam eden yogun çalismalarin tamamlandigi günde, caddeyi trafige kapatarak vatandaslara yönelik etkinlik düzenleyen Akdagmadeni Belediyesi, çesitli ikramlar yaparak vatandaslarin aileleriyle birlikte güzel zaman geçirmelerini sagladi.

Kültür merkezi önünde düzenlenen etkinlikte vatandaslarla bir araya gelerek uzun uzun sohbet eden Akdagmadeni Belediye Baskani Uzm. Dr. Nezih Yalçin yapmis oldugu konusmasinda sunlari ifade etti: “Istiklal Caddemiz yoluyla, çevre düzenlemesiyle, isiklandirmasiyla, engelsiz kaldirimlariyla modern bir sehir merkezi görünümüne yapmis oldugumuz yogun ve detayli çalismalar sonucunda kavustu. 2021 Akdagmadeni’nin yili olacak hedefiyle planladigimiz projelerimizden 300 kisilik fabrika binasi tamamlanarak yatirimciya teslim edildi, Günes Enerji Santrali Projesi, Lisansli Atik Ayristirma ve Sifir Atik Projesi, 9.ayda hizmete baslamasini planladigimiz Kres ve Gündüz Bakim Evi Projesi, Salep ve Yöresel Ürünler Paketleme Tesisi ve Atik Su Aritma Tesisi Projesi çalismalarinda emin adimlarla ilerliyoruz. Yaz döneminde Istiklal Caddemizde vatandaslarimiz kaliteli zaman geçirecek, esnaflarimiz da bu hareketlilikten olumlu sekilde etkilenecektir. Yaz sonunda Sakarya Caddemizde baslatacagimiz çalismalarla karanlik ve bakimsiz olan bu caddemizi isil isil yeni düzenin simgesi olan bir mekan haline getirecegiz” dedi.

Akdagmadeni için önemli projenin tamamlanmasinda emegi geçenlere tesekkür eden Baskan Yalçin, “2 ay boyunca gecesiyle gündüzüyle büyük bir özveriyle çalisan personellerime ve bu süreçte güzel sonuçlari olacagini bildigi için sabredip anlayis gösteren degerli esnaflarimiza, meydanda bizi yalniz birakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Adem Aliç, Saadet Partisi Ilçe Baskani Sedat Sögüt, Yeniden Refah Partisi Ilçe Baskani Murat Selvi ve teskilat mensuplarina, Esnaf ve Sanatlar Odasi Baskani Ömer Osman Tekin, sivil toplum temsilcileri, kurum amirleri ve kiymetli hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Vatandasimizla ve esnafimizla bir degerlendirme yapip bundan sonraki süreçte haftanin belirli bir günü Istiklal Caddemizi trafige kapatarak halkimizin ve kiymetli evlatlarimizin caddede zaman geçirmelerini saglayacak çalismalarimiz olacaktir. Birlik beraberlik içerisinde nice güzel günlerde tekrar bulusacagiz. Ilçemize hayirli olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA