Baskan Esat Öztürk LGS Birincisini Tebrik Etti

Yahyali Belediye Baskani Esat Öztürk, 2021 LGS’ de 492,998 puan alarak yüzde 0,03’ lük yüzdelik dilime giren Yahyali Fatih Imam Hatip Ortaokulu ögrencisi Ibrahim Kürtüncüoglu’nu makaminda kabul etti.

Baskan Esat Öztürk LGS Birincisini Tebrik Etti
Yahyali Belediyesi hizmet binasinda gerçeklestirilen kabule Yahyali Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Kafali, Milli Egitim Sube Müdürü Hamdi Koçak, Okul Müdürü Kadir Çamli, ve Ibrahim Kürtüncüoglu katildi.

Basarili ögrenci ile bir arada olmaktan mutlu oldugunu belirten Baskan Esat Öztürk, “ Ögrencimiz elde ettigi basariyla ilçemizin gururu oldu. Öncelikle kendisini, Ilçe Milli Egitim Müdürümüzü, okul müdürümüzü, ögretmenlerimizi ve ailesini yürekten kutluyorum. Ilçe olarak egitimde güzel bir yerdeyiz. Bu konuda gayretleri olan herkese tesekkür ediyorum. Bugün ögrencimizi atinla ödüllendirmek istiyorum. Ögrencilerimiz sunu unutmasinlar. Hiçbir basari tesadüf degildir. Bu her yerde aynidir. Bir gayret varsa, bir emek varsa basari kendiliginden gelecektir. Ögrencilerimiz yaz tatilini mutlaka okuyarak geçirsinler. Biz basarili olmus ve üst mevkilere gelmis hemsehrilerimizi görünce gururlaniyoruz. Bu gururumuza da ögrencilerimizin ortak olmasini istiyorum. Bizler her zaman üzerimize düsen görevi yapmayi haziriz” Ifadelerini kullandi.

Yahyali Ilçe Milli Egitim Müdürü Ahmet Kafali’ da egitim camiasina verdigi destekten dolayi Baskan Öztürk’e tesekkür ederek, “ Ögrencimizin üzerinde emegi olan idarecilerimize, ögretmenlerimize ve ailemize tesekkür ediyorum. Ilçemizde kurumlar arasi güzel bir is birligi var. Velilerimizin destegi çok fazla. Biz bu desteklerle basarili oluyoruz. Sayin baskanimi da bizlere verdigi destekten dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

LGS Yahyali Birincisi Ibrahim Kürtüncüoglu’ da konusmasinda, “Basarimi aile destegine, ögretmenlerimin gayretine ve kendime olan inancima borçluyum. Basari için bol bol ders çalismak gerekiyor. Sinav senesi zorlu geçti. Ben sivam sonucumdan memnunum. Hayallerimi gerçeklestirebilecegim. Herkesin hayallerini gerçeklestirmesi gayretli olmasi gerekiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA