AÜ ILEF 53. Dönem Mezunlari Diplomalarini Törenle Aldi

Ankara Üniversitesi Iletisim Fakültesi (ILEF) 53. dönem mezunlari düzenlenen törenle diplomalarini aldi.

Besevler 10. Yil Yerleskesi Günes Meydani'nda 93 ögrenci için düzenlenen mezuniyet törenine, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Abdulrezak Altun ile akademisyenler katildi.

Ünüvar, törende yaptigi konusmada, salgin döneminde iletisimin öneminin bütün dünya tarafindan fark edildigini, iletisim olmadan hayatin olmadigini belirtti.

ILEF'in alaninda bir marka oldugunu vurgulayan Ünüvar, "Mezunlarimiz, bu marka degerini ileride hayatin hangi alaninda görev aliyorlarsa orada fazlasiyla hissedecekler. Türkiye'nin en iyi, dünya çapinda bir iletisim fakültesinden mezun olan kardeslerimiz, ileride bunu büyük bir gururla anlatacaklar." ifadelerini kullandi.

Mezunlarin hayatin her alaninda edindikleri tecrübe ve birikimleri ülkesi, milleti, devleti ve insanlik için kullanacagina dikkati çeken Ünüvar, "Sizlerin basarilariyla siz ve aileleriniz kadar bizler de gurur duyacagiz. Sizlere çiktiginiz yolda üstün basarilar diliyorum. Sizlerle ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettigi gibi müreffeh ülkelerin seviyesine ulastirmak en temel görevimiz olacak. Bu yolda hep beraber sonuna kadar çalisacagiz." diye konustu.

Rektör Ünüvar ve Dekan Altun, dereceyle mezun olan ögrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi. Diplomalarini alan ögrenciler, kep atarak mezuniyetlerini kutladi.

Kaynak: AA