Alanya'da 14 Noktada Ücretsiz Internet Hizmeti

Alanya Belediyesi, kent genelindeki farkli 14 noktada vatandaslara ücretsiz ve kolay ulasilabilir internet hizmeti sunuyor.

Alanya'da 14 Noktada Ücretsiz Internet Hizmeti


Herkes için ücretsiz ve kablosuz internet agi projesi 14 farkli noktada vatandaslara hizmet veriyor. Alanya Belediyesi Bilgi Islem Müdürlügü tarafindan olusturulan internet alt yapisi, vatandaslara ücretsiz internet imkani sagliyor.

“14 noktada kolay erisim imkani”

Alanya Belediyesi arkasi Iskele Bölgesi, Damlatas 100. Yil Parki, Damlatas Abdurrahman Alaettinoglu Parki, Kleopatra sahili bölgesi, Mahmutlar Demokrasi Parki, Baskanlar Parki, Ikinci Bahar Parki ve Spor Alani, Emine Hacikura Kütüphanesi, Mahmutlar Kütüphanesi, Demirtas Hikmet Mustafa Akin Halk Kütüphanesi, Kestel Dügün Salonu, tüm Belediye Hizmet Binalari ve Santiyeler, Oba Stadyumu ve Gazipasa-Alanya Havalimani’nda Alanya Belediyesi tarafindan ücretsiz internet hizmeti veriliyor.

“Gelistirmek için gerekli fizibilite çalismalari devam ediyor”

Konu ile ilgili konusan Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Sosyal belediyeciligin gereklerinden birisi olarak gördügümüz ücretsiz internet agi projemizi sürekli gelistiriyor ve iyilestiriyoruz. Bugün 14 farkli noktada erisim imkani sundugumuz herkes için ücretsiz internet projemizi gelistirmek için gerekli fizibilite çalismalari da devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA