Turgutlu Belediyesi Asiri Sicaklara Ragmen Sahada Çalismalarini Sürdürüyor

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, fen isleri müdürlügü ekiplerinin gerçeklestirdigi çalismalari yerinde inceledi. Sicak havalara ragmen mesaisine devam eden ekiplere tesekkür eden Baskan Çetin Akin, “Vatandaslarimizin yasadiklari yol sorunlarini bir an önce çözüme kavusturmak için ekiplerimiz hafta sonunda da çalismalarini araliksiz sürdürdü. Yaz kis, gece gündüz demeden çalismalarina devam eden ekiplerimize tesekkür ederim” dedi.

Turgutlu Belediyesi Asiri Sicaklara Ragmen Sahada Çalismalarini Sürdürüyor
Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ova yollarinda asfaltlama çalismalarina devam ediyor. Ekipler tarafindan hazirlanan program dogrultusunda Hisirlik mevkiinde yürütülen çalismalar kapsaminda 10 bin 750 metrekarelik alan asfaltlandi. Fen isleri müdürlügüne bagli ekipler ova yollarinin yani sira sehir içindeki çalismalarina da es zamanli olarak devam ediyor. Selvilitepe Mahallesi Armagan Sokak, Çagdas Sokak ve Önder Sokak’ta bölge sakinlerinin uzun yillardir sikinti yasadiklari yol sorunu asfaltlama, Sadiklar ve Oya Sokak’ta parke ve bordür tasi döseme çalismalariyla çözüme kavusuyor. Kurtulus Mahallesi Özgün Sokak’ta ise yolun bozuk oldugu alanda beton atma çalismasi yürütülüyor. Fen isleri müdürlügü ekipleri ayrica Çampinar Mahallesinde yol yenileme ve tamirat çalismalari ile Temrek Mahallesi köy kahvesinde sundurma yapimina devam ediyor. Izzettin Mahallesindeki köy kahvesinin bahçesinin yenileme çalismalarina da ekipler tarafindan baslandi.

Baskan Çetin Akin, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoglu ile birlikte hafta sonunda Hisirlik mevkiindeki asfaltlama çalismalarini, bugün ise Baskan Yardimcisi Evren Erbas Ser ile birlikte Selvilitepe ve Kurtulus mahallelerindeki çalismalari inceledi. Baskan Çetin Akin, Fen Isleri Müdürü Ibrahim Tunçkol’dan çalismalarin son durumu hakkinda bilgi aldi. Ova yollari ve sehir içindeki çalismalar hakkinda açiklamada bulunan Baskan Çetin Akin, “Ova yollarimizda ve merkez mahallelerimizde vatandaslarimizin uzun yillardir yasadiklari yol sorunlarini bir an önce çözüme kavusturmak için ekiplerimiz hafta sonu da dahil olmak üzere çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Kendi imkanlarimizla Turgutlu’muzun tüm noktalarinda yasanan sorunlari ortadan kaldiriyoruz. Yaz kis, gece gündüz demeden çalismalarina devam eden ekiplerimize tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA