Sanayi Sitesi Yeni Yollarina Kavustu

Kusadasi Belediyesi tarafindan Kusadasi Sanayi Sitesi’nde yürütülen alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarinda sona yaklasildi. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekiplerin, yol yapim, bakim ve onarim islemlerinde kisa sürede çok mesafe kat etmesi sanayi esnafinca begenildi.

Sanayi Sitesi Yeni Yollarina Kavustu


Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Sanayi Sitesi esnafina verdigi sözleri tutmaya devam ediyor. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan Sanayi Sitesi’nde 19 Mayis tarihinde baslatilan alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarinda son asamaya gelindi. Bu kapsamda bölgeye 620 metre yagmur suyu hatti dösendi. Hafriyat, tesviye ve zemin düzlestirme islemleri tamamlanan 16 ve 18. sokaklara sicak asfalt döküldü. 6. sokak ise asfalt serimine zemin olusturmasi için plentmiks ile kaplandi. Esnafin da büyük bir memnuniyetle karsiladigi çalismalar tamamlandiginda Sanayi Sitesi’nde toplam 6 bin metrekare asfalt, 2 bin metrekare de kaldirim tasi çalismasi yapilmis olacak.

Sanayi Sitesi’nin uzun yillardir ihmal edildigini belirten esnaf Mehmet Dinger, “Buradaki yollar o kadar bozuktu ki köstebek yuvasini andiriyordu. Yillarca is yerimize arabamizla rahatça gelemedik. Belediye Baskanimiz Ömer Günel, bize verdigi sözü tutup yollarimizi yenilemeye basladi.

Sanayi Sitesi artik daha konforlu yollara kavustu. Kendisine çok tesekkür ediyorum” dedi.



Degirmendere Mahallesi Muhtari Ismail Atal ise “Sanayi Sitesi’nde 19 Mayis’ta baslayan çalismalarda çok kisa süre içerisinde büyük mesafe kat edildi. Kusadasi Belediyesi’nin Aydin Büyüksehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalismasi kente her alanda hizmet olarak geri dönüyor. Belediye Baskanimiz Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan Kusadasi’nin çehresi degismeye basladi.

Ben de Degirmendere Mahallesi sakinleri adina Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ile Kusadasi Belediye Baskanimiz Ömer Günel’e tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA