Malatya'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Polis Öldü, 1 Polis Yaralandi

Malatya’nin Dogansehir ilçesinde otomobilin sarampole uçtugu kazada 1 polis memuru hayatini kaybederken, 1 polis memuru da yaralandi.

Malatya'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Polis Öldü, 1 Polis Yaralandi
Kaza, Dogansehir ilçesine bagli Kurucaova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dogansehir Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi’nde görevli polis memuru Muzaffer Aydin yönetimindeki 55 AAK 417 plakali otomobil, Adiyaman Sarikaya Mahallesi istikametine giderken viraji alamayarak sarampole uçtu. Kazayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine jandarma, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada polis memurlarindan Muzaffer Aydin olay yerinde hayatini kaybederken, Sara Sen ise yaralandi. Yarali polis memuru Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, hayatini kaybeden Muzaffer Aydin’in cenazesi ise olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Malatya Adli Tip Kurumu’na kaldirildi.

Feci kazada hayatini kaybeden polis memurunun evli ve 3 çocuk babasi oldugu ögrenildi. Kazanin yasandigi yerin ‘Ölüm viraji’ olarak adlandirildigini belirten vatandaslar, yetkililerden çözüm bulunmasini istedi.
Kaynak: İHA