Dehset Dolu Anlara Ait Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Eskisehir’de eski esi Sedat Köse tarafindan önce darp edilen, daha sonra av tüfegi ile agir yaralanan Fadime Dede’nin yasadigi dehset anlarina ait kamera görüntülerine ulasildi.

Dehset Dolu Anlara Ait Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti
Eskisehir’de psikolojik rahatsizliklari oldugu ögrenilen Sedat Köse, önceki gün 2 çocuk annesi eski esi Fadime Dede’yi önce darp etmis, daha sonra da tüfekle agir yaralamisti. Olay yerinin iki arka sokaginda eski esini yaraladigi tüfekle intihar eden Sedat Köse’nin, yogun bakimda yasam savasi veren Fadime Dede’ye yasattigi dehset dolu anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Görüntülerde Sedat Köse, eski esi Fadime Dede’yi oturdugu apartmanin karsisinda bir süre bekliyor. Fadime Dede’nin gelmesiyle pesinden giderek tartismaya baslayan Sedat Köse, apartmana kaçan eski esinin ardindan içeri giriyor. Bir süre sonra apartmandan çiktigi görülen Sedat Köse, kosarak uzaklasiyor.

Silah sesini duyan komsularinin haber verdigi polis ve 112 Acil ekiplerinin olay yerine gelmesiyle agir yaralanan Fadime Dede Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Yogun bakimda yasam mücadelesi veren kadinin durumunun kritik oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA