Cumhurbaskani Erdogan'in Verdigi Hediyeleri Bir An Bile Elinden Birakmiyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in toplu açilis töreni için geldigi Sakarya’da hastanede ziyaret ettigi minik Elanur, Cumhurbaskani Erdogan’in kendisine verdigi hediyeleri bir an bile elinden düsürmüyor. Cumhurbaskani Erdogan’in verdigi hediyelerden dolayi mutluluk duydugunu anlatan Elanur Altun, “Cumhurbaskanimizin çok güzel bir düsüncesi var ve kalbi de, yüregi de ayni kendisi gibi çok güzel. Onu çok seviyorum” dedi.

Cumhurbaskani Erdogan'in Verdigi Hediyeleri Bir An Bile Elinden Birakmiyor
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, toplu açilis töreni için 2 Temmuz günü Sakarya’ya geldi. Cumhurbaskani Erdogan, açilisini gerçeklestirdigi Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hizmet Binasi’nda aralarinda 11 yasindaki Elanur Altun’un da bulundugu hastalari ziyaret ederek hediyeler verdi. Cumhurbaskani Erdogan’in hediye verdigi çocuklardan biri olan ve koluna sicak su dökülmesinden dolayi hastanede tedavi gören minik Elanur, hediyelerini bir an bile elinden düsürmüyor. Minik Elanur, kendisine sarilma teklifini geri çevirmeyen Cumhurbaskani ile güzel zaman geçirdigini dile getirdi. Kendisine verilen hediyelerden mutluluk duydugunu belirten minik Elanur, sagligina kavustugunda Cumhurbaskani Erdogan’i tekrardan görmek istedigini dile getirdi.

"Cumhurbaskanimizdan bana koskocaman bir sürpriz oldu"

Hastaligini ve kendisini ziyaret eden Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca ile olan diyaloglarini anlatan Elanur Altun, “Mutfaga giderken yerler kaygandi, tutunmak istedim ama kettle’nin kablolari üzerime devrildi ve sonrasinda da kettle ve çaydanlik üzerime devrildi, kolum da o sekilde yandi. Daha sonrasinda beni hastaneye götürdüler, orada kolumu sardilar, oradan eve gittik. Daha sonrasinda çarsamba günü tekrardan hastaneye gelin dediler, biz de geldik. Yaram enfeksiyon kapmis o yüzden beni yatirdilar. Cumhurbaskanimiz ve Saglik Bakanimiz geldi. Bakanimiz Fahrettin Koca, burada bas ucumda durdu, benim ayaklarimi sevdi ve ‘ojelerini yesinler’ dedi.

Cumhurbaskanimiz tam yanimdaydi. Geçmis olsun diyerek bana ne oldugunu sordu, ben de yasadiklarimi anlattim. O da sonrasinda sana layik degil ama diyerek hediyeleri çikartti. Ilk önce Barbie bebegi çikartti. Ben bunlardan çok istemistim alacaktik zaten. Cumhurbaskanimiz bebek getirdi, satranç takimi ve drone verdi. Cumhurbaskanimizdan bana koskocaman bir sürpriz oldu. Hem beni ziyarete geldi hem de burada yatmakta olan hastalari mutlu etti. Bu hastanedeki tüm herkesi mutlu etti ve bu hastanenin açilisina geldi. Ben bu hastane açildigi için çok mutlu oldum ve burasi çok güzel bir hastane” dedi.



"Hediyelerini çok begendim ve onlari hiç elimden düsürmüyorum"

Kendisine verilen hediyelerden dolayi mutlu oldugunu belirten Elanur, “Buradan Cumhurbaskanimiza ziyarete geldigi ve bu hediyeleri verdigi için çok tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz, sizi hep haberlerde görüyorduk bu kez canli gördük, sizi çok seviyorum. Hediyeleri verdigi zaman çok mutlu oldum ve ona sarilmak istedim. Bu güzel hediyelerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Hediyelerini çok begendim ve onlari hiç elimden düsürmüyorum. Hediyeleri gerçekten çok güzel, Cumhurbaskanimizin çok güzel bir düsüncesi var ve kalbide, yüregi de ayni kendisi gibi çok güzel. Onu çok seviyorum” diye konustu.



"Cumhurbaskanimizi görmek kizim ve bana da çok mutluluk verdi"

Cumhurbaskani Erdogan’i görmenin mutluluk verdigini belirten minik Elanur’un annesi Tugba Altun, “Tabii ki Cumhurbaskanimizi görmek kizim ve bana da çok mutluluk verdi. Özellikle kizim hediyelerini aldiginda çok asiri mutlu oldu. Çok heyecan verici bir seydi, herkese çok nasip olmaz böyle bir duygu sanirim. Kizim ile ben gerçekten çok mutlu olduk ve heyecanlandik. Çok tesekkür ediyorum ona ve tüm buraya gelen bakanlarimiza, kizim adina da çok tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA