ADÜ Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Mühendislik Fakültesi 2020-2021 Akademik Yili Mezuniyet Töreni gerçeklesti.

ADÜ Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçeklesti


Törene, Mühendislik Fakültesi’nden sorumlu ADÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, Fakülte Dekani Prof. Dr. Ismail Bögrekci, Dekan Yardimcisi Dr. Ögretim Üyesi Turgay Eray, ögrenciler ve davetliler katildi.



Tören açilis konusmasini yapan Fakülte Dekani Prof. Dr. Ismail Bögrekci, egitimin, hayat boyu isleyen bir süreç oldugunu vurguladi ve ögrencileri basarilarindan dolayi tebrik etti. Prof. Dr. Ismail Bögrekci, “Hayata atildiginiz bugünden itibaren kendinize olan güveninizi, inancinizi ve heyecaninizi kaybetmeden, ideallerinizden vazgeçmeden, zorluklarla karsilasacak olsaniz bile belirlediginiz bu yolda hedeflerinize ilerlemelisiniz. Sunu unutmamalisiniz ki; sizler sahip oldugunuz birikim ve potansiyelinizle aileniz, ülkemiz ve tüm dünya için umut kaynagimiz olacaksiniz. Kisa zamanda kariyer basamaklarini hizla tirmanacak ve büyük basarilar elde edeceksiniz” dedi.



Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Aydin, “Mezunlarimizin, iyi yetismis, meslek bilgisiyle donanimli, girisimci ve özgüveni yüksek bireyler olarak ulusal ve uluslararasi arenada aranan meslek sahipleri olacagina olan inancimizla, bugün sizleri ülkemiz hizmetine sunmanin heyecanini ve mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.



Mezuniyetlerinin ardindan gençlerin yeni bir baslangici adim attigini söyleyen Aydin, “Bugünden itibaren yeni deneyimleri içinde barindiran bir süreç basliyor. Hak ettiginiz diplomalar her seyden önce size büyük sorumluluklar yüklüyor. Dünyada ve ülkemizden olup bitenleri takip etmek, yeni bilgiler ögrenmek ve kendinizi sürekli olarak gelistirmek, davranislarinizla örnek bireyler olmak bu sorumluluk basindan geliyor” ifadelerini kullanarak mezun olan ögrencileri tebrik etti.

Bilgisayar Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Yilmaz Kiliçaslan, Elektrik-Elektronik Mühendisligi Bölüm Baskani Doç. Dr. Yilmaz Kalkan, Gida Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Hilal Sahin Nadeem, Insaat Mühendisligi Bölüm Baskani Doç. Dr. Emre Akin ve Makine Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Pinar Demicioglu mezuniyet törenlerinde yaptiklari konusmalarda ögrencileri tebrik ederek meslek yasamlarinda basarilar dilediler.

Mühendislik Yemini okutulmasinin ardindan 2020-2021 Yili Egitim-Ögretim Dönemi mezunlarina basari belgelerinin verildigi tören, kep atma ile sona erdi.
Kaynak: İHA