Kontrolden Çikan Araç Dügün Salonunun Duvarina Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil bir dügün salonunun duvarina çarparak durabildi. Kazada 1’i agir olmak üzere 4 kisi yaralandi.

Kontrolden Çikan Araç Dügün Salonunun Duvarina Çarpti Açiklamasi 1'I Agir 4 Yarali
Kaza, Adapazari ilçesi Yagcilar Mahallesi 15 Temmuz Bulvari üzerinde bulunan bir dügün ve toplanti salonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Y. idaresindeki 35 MCL 35 plakali Skoda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikti. Kontrolden çikan araç, dügün salonunun duvarina çarparak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü O.Y. ve isimleri henüz ögrenilemeyen 3 kisi yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar, hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.

Kazayi görerek olay yerine gelen vatandas Erkan Duman, “Kazayi gördüm, asagiya indim. Tahminimce yolda hizli bir sekilde geliyordu ve viraji alamayip duvara girmis. Geldigimde 1 kisi ayakta, 2 kisi yerde ve 1 kisi de arabanin içerisinde yatiyordu. Ama bir tanesinin durumunun agir oldugunu söylediler. Ambulanslar aldi götürdü, toplam 4 yarali vardi” dedi.

Kaynak: İHA