Inegöl, Irmak Arici Konseriyle Yaza Merhaba Dedi

Normallesmeyle birlikte kültür sanat etkinliklerinin baslangicini yapan Inegöl Belediyesi, Irmak Arici konseri ile yaza merhaba dedi.

Inegöl, Irmak Arici Konseriyle Yaza Merhaba Dedi
03 Temmuz-15 Agustos tarihleri arasinda Yildizlarin Altinda Açik Hava Kültür Sanat Etkinlikleri ile Inegöl’e cosku ve eglence dolu bir yaz yasatacak olan Inegöl Belediyesi, cumartesi aksami amfi tiyatroda Irmak Arici konseri ile Inegöllü vatandaslari bir araya getirerek yaz etkinliklerini baslatmis oldu. Pandemi kosullarina uygun gerçeklesen konserin biletleri, Inegöl Belediyesi’nin sosyal medya hesaplari üzerinden çekilis ile belirlendi.

Irmak Arici konseri ile yaz etkinliklerine coskulu bir baslangiç yapan Inegöl Belediyesi, 03 Temmuz-15 Agustos tarihleri arasinda birçok etkinlik ile ilçe halkini bulusturmaya devam edecek. Konser sirasinda Belediye Baskani Alper Taban da alana kisa bir ziyarette bulundu. Bu sirada sahneye davet edilen Baskan Taban, ‘’Yeni normallesme ile bir dizi etkinlikler düzenledik. Kardeslerimiz çok mutlu oldugu için onlar adina Irmak hanim ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Bir tesekkürü de kültür komisyonumuza yapmak istiyorum. Bu çalismalari komisyonumuz arka planda degerlendiriyor ve misafirlerimizle vatandaslarimizi bulusturmak için ön ayak oluyor. Normellesmeyle beraber bir dizi etkinlikler açikladik. Lütfen herkes bu programlari takip etsin. Pandemi sartlarina uygun hazirlanmis bir kismi burada bir kismi da farkli noktalarda gerçeklesecek. Bu etkinliklere de ilçe halkimiz gelecek, katki verecek ve bu programlardan keyif alacak diye düsünüyorum" dedi.

Kaymakam Eren Arslan ise uzun zamandir özlenen sahne performansi ile vatandaslari bir araya getirmenin heyecanini içerisinde oldugunu dile getirirken Baskan Alper Taban ve Inegöl Belediyesi’ne tesekkür etti. Konusmanin ardindan Irmak Arici’ya plaket hediye eden Belediye Baskani Alper Taban ve Kaymakam Eren Arslan konser alanindan ayrildi.
Kaynak: İHA