Bin 200 Kisiye Istihdam Saglayan Assistt'e Is Adamindan Jest

Diyarbakir’da kurulan AssisTT Çagri Merkezi’nde bin 200 kisiye istihdam saglanacagini ögrenen is adami, AssisTT’e büyük jest yaparak binayi kira degerinin yarisina tahsis etti.

Bin 200 Kisiye Istihdam Saglayan Assistt'e Is Adamindan Jest
Satis, pazarlama, yüz yüze hizmet, sosyal medya yönetimi ve gelir yönetimi gibi birçok alanda müsterilerine çözüm sunan bir iletisim merkezi olarak ülkenin en saygin ve en gözde istihdam araci merkezi olan AssiTT, çok yakinda Diyarbakir’da aktiflesiyor. Diyarbakir’in en modern ve hizla büyüyen merkez Kayapinar ilçesi Firat Mahallesi’nde kurulan AssisTT Çagri Merkezi, bin 200 kisiye istihdam saglayacak.

AST Ldt. Sti. Yönetim Kurulu Baskani Kemal Çiçek, kendileri için kira gelirinin önemli olmadigini, önemli olanin bölgedeki istihdami artirmak ve katma degere fayda saglamak oldugunu aktararak, AssiTT’in faaliyet gösterecegi binanin kira degerini yariya indirdigini ifade etti.

Çiçek, “Binamiz, çagri merkezi yerlesimi için ve ulasim kolayligi açisindan en uygun yerdir. AssisTT Çagri Merkezi’nin sehrin merkezinde yani ulasim kolayliginin oldugu bir yerde olmasi çalisanlar için de büyük bir nimet. AssisTT Diyarbakir’da büyük bir yatirim yapti. AssisTT’in emsal binalarina karsin en uygun rakamlarla kiraladigi tahsis ettigimiz binaya ’13 milyon ihale bedeli’ olan bir yatirim yapti. Binamiz çok kapsamli, kullanisli ve konforlu oldugundan AssisTT gibi kaliteli bir hizmet kurulusuna tahsis etmekten de ayrica mutluyum. Su ana kadar AssisTT’te alinan çalisanlar Covid-19 pandemisi nedeniyle kendi evlerinden çalissalar da, AssisTT’in tamamlamak üzere oldugu ve esasli bir tadilat yaptigi yeni binasinda yakin bir zamanda hizmet vermeye devam edecekler. Diyarbakir Valiligi ve Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi’nin istihdami artirmaya yönelik her türlü çalismasina destek veren AssisTT’in en yakin zamanda aktif olacagi bekleniyor. Bu kapsamli istihdamin Diyarbakir’a gelmesi için israrci ve istikrarli hareket eden Diyarbakir Valimiz Münir Karaloglu basta olmak üzere Türk Telekomünikasyon A.S. idarecilerine ve Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi’na tesekkürü bir borç biliriz. Diyarbakir ekonomisi ve vizyonu için destek veren herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA