Bakan Kasapoglu, Olimpiyatlara Hazirlanan Sporculari Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Tokyo 2020 Olimpiyatlarina hazirlanan milli sporculari kamp yaptiklari Izmir’de ziyaret etti. Milli sporcularin antrenmanlarini izleyerek onlarla sohbet eden Bakan Kasapoglu, barbeküde köfte pisirip sporculara ikram etti.

Bakan Kasapoglu, Olimpiyatlara Hazirlanan Sporculari Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Tokyo 2020 Olimpiyatlarina hazirlanan milli sporcularla kamp yaptiklari Izmir Atletizm Yüksek Performans Merkezi’nde bir araya geldi. Bakan Kasapoglu, çalisma ziyareti için bulundugu Izmir’de Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlarina kota alan milli sporcular ile bulustu.

Bakan Kasapoglu, cimnastikte; Nazli Savranbasi, Ibrahim Çolak, Ahmet Önder, Ferhat Arican, Adem Asil, boksta; Necat Ekinci, Bayram Malkan, Buse Naz Çakiroglu, Esra Yildiz, Batuhan Çiftçi, tekvandoda; Hakan Reçber, yüzmede; Emre Sakçi, atletizmde; Tugçe Sahutoglu, Emel Dereli ve Paralimpik teniste ise Büsra Ün ile bir araya geldi.

Milli sporcularla yakindan ilgilenerek onlarla sohbet eden Bakan Kasapoglu, olimpiyat hazirliklari hakkinda bilgi aldi. Milli sporculara ihtiyaçlarinin olup olmadigini soran Bakan Kasapoglu, ardindan sporcularin antrenmanlarini izledi.

Bakan Kasapoglu, barbeküde köfte pisirip sporculara ikram etti

Bakan Kasapoglu, daha sonra Izmir Atletizm Yüksek Performans Merkezi’nde barbeküde sporcularla bulustu. Izgaranin basina geçen Kasapoglu, köfte pisirip, milli sporculara ikram etti. Milli sporculara Tokyo 2020’de çok güvendigini ifade eden Bakan Kasapoglu, basari dileginde bulunurken, sporculara olimpiyat özelinde hazirlattigi hediyeleri takdim etti.

Milli sporcular da Kasapoglu’na verdigi destek ve ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA